Já hraju auta jak kdy... nevím čím to je, ale když jedu zatáčku doleva, tak se mi lépe zatáčí levou rukou na WASD a když doprava, tak pravačkou na šipkách. Během závodu to střídám.
LOL, jsem ze spletl To bylo už ve škole ne ve školce ty díly vycházely podobně v jaké jsem byl třídě NFS 1 jsem hrával na kompu, když jsem chodil do školky :) ale ta 3ka byla fakt nej A ještě NFS Porsche Unleashed to mě ale tak moc nebavilo .... :)
Jsem taky hrával NFS III na P1 (Pentium 1 , ne Sony Ericsson P1 )
K tématu: Pokud sis zlomil pravou ruku tak můžeš hrát jakýkoliv závodní hry (za předpokladu že hraješ normálně WASD) s automatickou převodovkou. Pokud sis zlomil levou tak můžeš buď hrát na šipkých což moc dobře většinou nejde, strategie nebo jakoukoliv hru co se ovládá myší (pokud jsi teda pravák).
Kdysi ke mě chodily mrňata od sousedů hrát Lotus, a protože jedním prstem to uřídit fakt nezvládaly, tak jsem jim radil, že to mají ovládat oběma rukama: dvěma prsty na pravé zatáčet, a dvěma na levé přidávat plyn a brzdit:
Ve dvou to je super pařba, na jedné klávesnici s rozděleným monitorem
Taky jsem vždycky s kámošema u mě doma kalili NFS III na rozdělené obrazovce a doteď si to nemůžu vynachválit. Fakt super na tehdejší dobu :) Teď už se všechno hraje přes net (viz. moje nej. TMUF)
zatim diky moc za tipy:) většinu her jsem hrál dávno, třeba ten Lotus, pařba:) určitě si něco z toho vyberu..ale pište dál, třeba se mi ještě někdo trefí do vkusu:)