Hamachi - aliasy Vyřešeno
Hamachi - aliasy
Čau, mám problém s nastavováním aliasu nějakému peerovi v Hamachi. Ve všech postupech, které jsem vygooglil, jsem našel, že se má jít do Preferences, pak do Window a zaškrtnout ukazování položky Advanced v peerově menu, jenže jsem nikde nenašel postup na mou verzi, kde už položka Window v Preferences není. Tu položku s ukázáním Advanced jsem hledal všude v Preferences, jenže ji pořád nemohu najít. Prosím o pomoc.
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Re: Hamachi - aliasy
jakou máš verzi hamachi?
verze 2.0.3.115
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
to je divné..já mám 1.0.2.5 a novější na http://www.hamachi.cz není..nebo toto není jejich stránka?
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 20:31) ---
1.0.2.5 je normálně v češtině a mám to tam, co chceš.
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 20:31) ---
1.0.2.5 je normálně v češtině a mám to tam, co chceš.
Re: Hamachi - aliasy Vyřešeno
no, od verze 2 a víc ta funkce není podporována, ale zkusím tedy tu verzi 1025 :-)