U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy* Vyřešeno
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy*
caute kluci, mam takový malinky problem. nainstaloval jsem ovladace ke zvuku a vsechno mi jde bez problemu ale po tydnu jsem si dnes vsiml ze u vsech her krome Pro Evo11 mi jde jen hudba ve hre a mluvene dialogy ne. Vyzkousel jsem tedy stahnout ovladace z realtek.com.tw i kdyz mam soundmax integrated hd audio. Instalace probehla v poradku ale stale mi nemluveji postavicky ve hrach jako assasin, AVP, dark sector, Mafia 2 atd... vyzkousel jsem i nove directy ktere maji v instalaci i samotne hry! k tomu jsem i stahl nove kodeky pac sem zadny nemel a nesli mi ani filmy a ono kulovy. Nevite nekdo co mam delat? diky za pomoc
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 06 črc 2011 10:19, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis. Máš už dost příspěvků na to, abys věděl, jak má vypadat nadpis
Důvod: Upraven nadpis. Máš už dost příspěvků na to, abys věděl, jak má vypadat nadpis
Re: Blbne zvuk
V nouzovém režimu odinstaluj všechny zvukové ovladače a po restartování instaluj pouze ovladač od výrobce. Dále mi od tebe chybí popis tvé soustavy, tedy reproduktorů ...
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mam sluchatka
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nn ale nemuze to byt tim, ze hraju nove hry pod starsi zvukovkou preci jen ja nemam zrovna new sestavu
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Črc 2011 00:30) ---
mam desku asus a8r-mvp
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Črc 2011 00:30) ---
mam desku asus a8r-mvp
Ne, tím to není. Ty nemáš vůbec reproduktory?
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nn vzdy pouzivam jen sluchatka
je to lepsi kvalita zvuku nez u bedynek

Udělej to co jsem napsal a pak vyzkoušej reproduktory. Ty výše popisované problémy byli jen u sluchátek a reproduktory jeli dobře?
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podívej se do nastavení zvukové karty, zda tam máš nastavený, že používáš sluchátka.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy*
j to vse mam, dokonce jsem vytahl i bedynky a zapojil a dela to stejne. ted akorat stahuji novou verzi ovladacu na tuto desku tak uvidime co to udela. prez nouzovy rezim jsem vse odinstaloval a uvidime
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Črc 2011 12:44) ---
tak mi to nejde. jsem v nouzi proste treba u WoW,pro evo 11, Ridick, HL2, LFD 2 mi jde zvuk normalne a u assasinu a jinych her mi jde jen hudba, strileni ani mluvene dialogy nejdou! jsem z toho jelen
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Črc 2011 12:44) ---
tak mi to nejde. jsem v nouzi proste treba u WoW,pro evo 11, Ridick, HL2, LFD 2 mi jde zvuk normalne a u assasinu a jinych her mi jde jen hudba, strileni ani mluvene dialogy nejdou! jsem z toho jelen
Pro všechny případy zkontroluj i nastavení v hrách, sekce audio (sound, fx, ...).
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud se ti s ovladači nainstaloval nějakej spešl software (u tebe nejspíš Realtek Audio cosi,ja mam u VIA třeba VIA HD Audio Deck) tak tam povol možnost Speaker Fill, to by mohlo pomoct. hoawg
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Zpět na “Problémy s hardwarem”