MP Hra ve které se můžu vylepšovat a získávat EXP...
Re: MP Hra ve které se můžu vylepšovat a získávat EXP...
Třeba pro ty co mají starší pc je to ideální , ale ty lagy jsou tam někdy strašné 

NTB : Lenovo Y570
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(
Crossfire rozhodně nedoporučuji=samí hackeři ,blbá grafika, zastaralé
Google !!!
Už sem zkoušel i Combat Arms a tam mám taky extrémní lagy.. :( a 1920x1080? Jeno 1600x900 (strašné!!!)
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 20:19) ---
Zkoušel jsem battlefield heroes (hrával jsem to asi před 2 roky), kde mám stále svůj účet, ale překvapily mě taky lagy, ne ale lagy jako třeba vysoký ping atd.. ale to, že normálně hraju a během 30s se hra na 5s sekne a pak jsem mrtvý.. (ten dead mě vždycky strašně na****) Neví někdo čím to může být??? Myslím si, že internetem, mám teď ten nový od o2 ten vdsl a nějak se mi to nezdá s tím lágováním
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 20:19) ---
Zkoušel jsem battlefield heroes (hrával jsem to asi před 2 roky), kde mám stále svůj účet, ale překvapily mě taky lagy, ne ale lagy jako třeba vysoký ping atd.. ale to, že normálně hraju a během 30s se hra na 5s sekne a pak jsem mrtvý.. (ten dead mě vždycky strašně na****) Neví někdo čím to může být??? Myslím si, že internetem, mám teď ten nový od o2 ten vdsl a nějak se mi to nezdá s tím lágováním

Never stop dreaming.
Osobně doporučuji War Rock nebo Alliance of Valiant Arms. V první zmíněné jsou teď občas nějaké lagy, druhá momentálně funguje velmi dobře.
BF Play4Free, BF Bad Company 2 ...
► Zobrazit spoiler
Díky moc za návrhy, ale zajímá mě proč mám ten 5sek. lag v BFH... neví někdo co to může způsobovat? žádná hra mi nic podobného nedělá....
Never stop dreaming.
Já se v BF:H nikdy nepřipojil na server, takže na jednu stranu můžeš být rád že ti hra funguje aspoň takto
každopádně bych zkusil takové ty klasické postupy jako odinstalovat, vymazat všechny pozůstatky po hře a znovu nainstalovat.

APB: All Points Bulletin http://en.wikipedia.org/wiki/APB:_All_Points_Bulletin docela náročná hra na HW ale nevím jestli furt funguje free server . offi byl zrušenej ale ten byl stejně polacenej je to pecková hra na offi jsme hrál je to nejlepší multiplayer co znám
můžeš si vybrat za jakou stranu chceš hrát . zloděj zabiják atd... nebo na stranu zákona osobně sem to jel na low detaily na full bych to nerozhejbal ale stojí za vyzkoušení :)
můžeš si vybrat za jakou stranu chceš hrát . zloděj zabiják atd... nebo na stranu zákona osobně sem to jel na low detaily na full bych to nerozhejbal ale stojí za vyzkoušení :)
Bonchose - je to teda Freeware ? Nenapsal by jsi mi prosim kde ?
Google !!!
Bonchose píše:APB: All Points Bulletin http://en.wikipedia.org/wiki/APB:_All_Points_Bulletin docela náročná hra na HW ale nevím jestli furt funguje free server . offi byl zrušenej ale ten byl stejně polacenej je to pecková hra na offi jsme hrál je to nejlepší multiplayer co znám
Koupila to společnost G1/K2, který vydala mnou již vícekrát zmíněný titul WarRock, hra je myslím pořád ve fázi beta, ovšem můžete se tam dostat po registraci zde: http://www.gamersfirst.com/apb/, pokud jste již hráli jakýkoliv titul od G1, můžete použít svůj původní účet a požádat o kód do Close Bety, osobně jsem ho obdržel asi týden po žádosti. Ale vývoj už nějakou dobu nesleduji tak je možné že už je Open beta nebo dokonce ostrý provoz.
Ted jsem se na free připojill jedou 4 srvery registrace okamžitá na http://www.gamersfirst.com/apb/ funguje bez jakýchkoliv lagů