Case pre herne PC Vyřešeno
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Case pre herne PC
Když pořádnou skříň na herní PC, co takhle Mozarta TX? 

Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Lol to si koupim až budu mít děti a když budou zlobit tak je tam zavřu, zapnu OCCT a vypnu větráky

Ale pěkná case, škoda že se moc neprodává viz. http://pc-skrine.heureka.cz/thermaltake-mozart-tx/
Jinak tady je recenze.

Ale pěkná case, škoda že se moc neprodává viz. http://pc-skrine.heureka.cz/thermaltake-mozart-tx/
Jinak tady je recenze.
Just Fucking Google It!
Dakujem za vsetky tipy.
Nad Haf 932 uz dlhsie uvazujem (inak nestacila by MIDI verzia?), ale pozdavala sa mi aj CM CM 690 II Advanced KWN2, u ktorej sa mi velmi paci vnutro, ale zas ten dizajn je mozno az prilis jednoduchy ...ale nevyznam sa v tom
petaq: velmi, velmi dlho
...schvalne som si nechal na to cas, potrebujem len istotu, a ked to budem objednavat, tak uz nemat pochybnosti.
Spyke: ak mas problem s odpisovanim, alebo ta moje zakladanie tem obtazuje, ci si myslis, ze sa pytam "kravoviny" tak nestracaj cas, a na tie "kravoviny" proste neodpisuj, a chod sa stazovat spravcovi fora, ze uzivatel Cobain_SK ta otravuje zakladanim topicov, ktorym ty nerozumies, ale mne to laskavo do topicu neplet, aj tak ti nebude vyhovene. Navyse nazor skusenejsich uzivatelov tohoto fora si asi tazko vygooglim
--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 16:52) ---
OK, takze momentalne sa rozhodujem medzi:
Midi Tower:
Cooler Master CM 690 II Advanced KWN2
Cooler Master HAF 922 W
Big Tower:
Thermaltake VN300M1W2N Chaser MK-1
Fractal Design Define XL Titanium Pearl
NZXT Phantom černá
Cooler Master HAF X NVIDIA Editon
Cooler Master HAF X 942
Cooler Master HAF 932
Vie mi ich niekto zoradit do akehosi TOP 8? Proste do rebricka kvality, funkcnosti a pod. Alebo aspon poradit, ktora z nich je najlepsie riesenie.
Nad Haf 932 uz dlhsie uvazujem (inak nestacila by MIDI verzia?), ale pozdavala sa mi aj CM CM 690 II Advanced KWN2, u ktorej sa mi velmi paci vnutro, ale zas ten dizajn je mozno az prilis jednoduchy ...ale nevyznam sa v tom

petaq: velmi, velmi dlho

Spyke: ak mas problem s odpisovanim, alebo ta moje zakladanie tem obtazuje, ci si myslis, ze sa pytam "kravoviny" tak nestracaj cas, a na tie "kravoviny" proste neodpisuj, a chod sa stazovat spravcovi fora, ze uzivatel Cobain_SK ta otravuje zakladanim topicov, ktorym ty nerozumies, ale mne to laskavo do topicu neplet, aj tak ti nebude vyhovene. Navyse nazor skusenejsich uzivatelov tohoto fora si asi tazko vygooglim

--- Doplnění předchozího příspěvku (05 Črc 2011 16:52) ---
OK, takze momentalne sa rozhodujem medzi:
Midi Tower:
Cooler Master CM 690 II Advanced KWN2
Cooler Master HAF 922 W
Big Tower:
Thermaltake VN300M1W2N Chaser MK-1
Fractal Design Define XL Titanium Pearl
NZXT Phantom černá
Cooler Master HAF X NVIDIA Editon
Cooler Master HAF X 942
Cooler Master HAF 932
Vie mi ich niekto zoradit do akehosi TOP 8? Proste do rebricka kvality, funkcnosti a pod. Alebo aspon poradit, ktora z nich je najlepsie riesenie.
► Zobrazit spoiler
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, myslím si, že řešíš hlouposti. Chtít, vidíš to taky. Stěžovat si správci nemám potřebu, ty roky již pominuly, ale na to, abych ti oznámil, že dle mého jen spamuješ, povolení nepotřebuji. Ono, že topicům nerozumím, asi máš pravdu, uniká mi totiž smysl. Názory zkušenějších? Ty samozřejmě beru. Jen, můžeš mi je v tomto topicu ukázat? Vidím tu jen odkazy na bedny, které tomu či jinému padly do oka než, že by s nimi měli nějakou praktickou zkušenost. Možná s jednou, dvěmi, abych se někoho nedotkl. Naučit se používat Google, najdeš testy (pokud tedy ovládáš i jiný než rodný jazyk) a podle nich se rozhodneš. Je to rozhodně lepší než dát na subjektivní dojem některého ze zdejších uživatelů, který si svůj obrázek udělal dle specifikace a obrázků. Zkus být trochu samostatný.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Som rad, ze ti na mne nesmierne zalezi, ale tusim sa s tym vysporiadam sam 
A ako som uz pisal, tento tvoj vystup nic nezmeni, takze si si mohol usetrit cas, a prestat riesit "kravoviny". Navyse k tomu vsetkemu, aj to, ze riesim hluposti je len tvoj subjektivny nazor, takze si aspon neser do huby. Tvoj nazor je tu len spam, ktory nikoho nezaujima.

A ako som uz pisal, tento tvoj vystup nic nezmeni, takze si si mohol usetrit cas, a prestat riesit "kravoviny". Navyse k tomu vsetkemu, aj to, ze riesim hluposti je len tvoj subjektivny nazor, takze si aspon neser do huby. Tvoj nazor je tu len spam, ktory nikoho nezaujima.
► Zobrazit spoiler
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná by si mohl přejít od toho Tvého tušení k jednání. Kdyby ses s tím zvládl vypořádat sám, nepíšeš sem. Jedno tvrdíš, druhé činíš. Nečekám, že má připomínka něco změní, jen jsem tě upozornil na to, že zbytečně (omlouvám se, pokud si opravdu tak neschopný si něco najít) zakládáš topicy o ničem. Na jednu stranu se tu na fóru prezentuješ jako člověk, co něco ví a pak se tu ptáš na takovéto, s prominutím, pitomosti. Přijdeš mi jako žena, také za sebe necháš rád rozhodovat ostatní. A sprostá slova si můžeš nechat od cesty, nadávat si běž na nějaký chat a sem tyto manýry netahej. Mrzí mě, pokud jsem se dotkl Tvého dětského ega, ale tohle není cesta, jak reagovat. Spam ano, jsi všímavý, bohužel to samé bych mohl říct o Tvých diskuzích, když už se tu oháníš tím subjektivismem.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Pozri sa, jedine co chcem je poradit s vyberom skrine. Ak mi s tym pomoct nevies, tak sem laskavo nepis. Ak mi chces davat psychologicke prednasky, napis SZ, ale tu uz to s tebou odmietam riesit.
► Zobrazit spoiler
No, momentalne sa vyber zuzil na NZXT Phantom a CM HAF X. Recenzie som samozrejme cital, ale prakticky nic nove som sa nedozvedel. Vie mi niekto povedat, v com je Phantom lepsi od HAF X, a zase naopak, v com je HAF X lepsi od Phantoma?
► Zobrazit spoiler
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jdi do Fractal Define R3 ,neměnil bych,a dle mého je to case s tím nejvymazlenějším designem,i když chápu že se nemusí líbit všem,ale jako nápad je to slušný
ale když SLI, tak Define XL :)
ale když SLI, tak Define XL :)
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Ano, je to celkom pekna skrina, jednoduchy vzhlad by mi az tak velmi nevadil, skor prilis jednoduche vnutro. Mysim, ze to ma lepsie vyriesene napr. Cooler Master CM 690 II Advanced KWN2.
► Zobrazit spoiler
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
a co tahle? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000600000010U1&Search=Bit&SearchType=1
tomu teprve říkám skříň
tomu teprve říkám skříň
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- Hurricane046
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no dobrý a chladí se to jak?
PROSTĚ SI VYBER SKŘÍŇ CO SE TI LÍBÍ A JDI DO NÍ COBAINE

Cyclone i7-2600k 4,8 GHz | Corsair H70 | MSI P67A-GD55 | Sapphire 6970 AC Extreme Plus 950/5800 | EAH6950 DCII 950/5800 | Vengeance 4x4 GB | Corsair GS700 | 2 TB | Case El-Diablo Advance
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 1902
-
od Cleric
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 21:02