U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy* Vyřešeno
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy*
hry u kterych mi blbne zvuk nemaji v nastaveni zvuku FX.. jde tam nastavit jen hlasitost hudby a samotne hry takze smula
a co se tyce nastaveni v programu ke zvukovce jdu poresit ted

- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hosi nejde uz nevim co delat.leda me nepada program ktery sam najde hardware a stahne k nemu nove ovladace ale bohuzel to stoji penize a warez vy nejste xDDD tak uz nevim jinak
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napadá mě klasická otázka "a máš sluchátka zapojená ve správném jacku ?" 
Tak jestli jsi teda nenašel ani nějaké to Speaker Fill tak odinstaluj ovladače,stáhni nejnovější a nainstaluj ...

Tak jestli jsi teda nenašel ani nějaké to Speaker Fill tak odinstaluj ovladače,stáhni nejnovější a nainstaluj ...
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- PavelKilleR
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: U většiny her mi jde hudba, ale ne dialogy* Vyřešeno
no hosi nevim jak to napsat ale ja nejsem amater a blby taky nejsem takze zakladni veci jako kontrolu ovladacu,spravnerho zapojeni jacku atd jsem uz davno udelal. Tento problem je slozitej a bezna vecicka tomu nenapomuze.nevim uz co mam delat. jeden kluk mi sem na pc help poslal zpravu ze ma uplne ten samej problem. zjistil jsem ze je to zvukovkou nejspis. Hry totoiz vetsinou podporujou AC97,WDM a ne nejaky soundmax. Tak ale co ted delat. driver update nemam a kdyz ho stahnu tak jen test aniz bych mohl stahnout novy ovladace. Na samotnou zvukovku jsem stahl uz minimalne 6ovladacu + posledni byl univerzalni.Zvuk jde ale redeji napisu znovu . Zvuk mi jde jen u nekterych her spise u vetsina novych her mi nejdou mluvene dialogy.
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2011 12:28) ---
cely problem jsem opravil s programem Driver.Checker
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2011 12:28) ---
cely problem jsem opravil s programem Driver.Checker
Zpět na “Problémy s hardwarem”