Ano nové Enermax zdroje za nižší cenu vítám a to měl Enermax udělat už dávno, ale ... jsou méně výkonné (štítek o počtu wattů není měřítkem) a Enermax chtěl být znám jen jako výrobce špičkových zdrojů.
Zajímavá diskuze, ale asi se do ní zapojovat nebudu. Jen sledovat. Vypadalo by to, že chválím co mám a to nechci. Osobně bych osadil asi také ten Seasonic,ale Spyke tam dal Enermax a naprosto v pořádku. Do limitu se skoro vešel, ale s daleko výkonější sestavou než byla původně navrhovaná takže co?
A že na to nejsou peníze? V tom košíku je fůra věcí na které nejsou peníze a jsou tam

Samozřejmě, že to jsou vadné kousky. Já jen, že se kuntscher zmínil o hlučnostech, že někde něco četl. Tak jsem mu poskytl co jsem kde četl já.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540