Excel - ukládání souboru do dbf formátu
Excel - ukládání souboru do dbf formátu
Dobrý den ! Nevíte někdo nějakou možnost, jak uložit soubor typu dbf do formátu dbf. Excel 2010 už to v nabídce nemá ... není na to nějaký plug-in ? Děkuji ...
Re: Excel - ukládání souboru do dbf formátu
mě jde o to, že dříve jsem si otevřel v excelu dbf, tam z excelu z jiného souboru překopíroval 20 nových řádku a uložil. Teď bych musel otevřít dbf, doplnit 20 řádku, uložit nějak a pak spustit convertor na přepis do dbf ... mě by stačilo, kdyby byl nějaký free editovací prográmek na dbf, který by uměl kopírovat ze schránky ctrl+c/ctrl+v a to víc řádek i sloupců najednou. Můj prográmek psdbf, umí jenom jednu buňku a to je opruz ...
-
- Pohlaví:
Tak něco mimo Excel na DBF by se asi našlo. PSDbf umí jen jeden záznam? Teď od boku nevím, DBF Manager, DBFNavigator, ..?
ja myslel nejaky programek pro editaci DBF, do ktereho by slo prekopirovat z excelu blok bunek najednou, treba A1 az AX256 ...
-
- Pohlaví:
No já taky, bohužel, co mám po ruce (freeware), umí jen jeden záznam ze schránky.
-
- Pohlaví:
Ještě mě tak napadlo... Soubor Excelu otevře i většina dobrých konkurenčních produktů, které by ještě nativní podporu pro DBF mít mohly...
http://www.openoffice.cz/
Už jen proto že podobnými podrazy netlačí uživatele do toho aby si pravidelně MUSEL KOUPIT "novou" verzi jejich zabugovaných výtvorů a zároveň kvůli nekompatibilitě nemohl používat starší verze nebo jiné programy.
Už jen proto že podobnými podrazy netlačí uživatele do toho aby si pravidelně MUSEL KOUPIT "novou" verzi jejich zabugovaných výtvorů a zároveň kvůli nekompatibilitě nemohl používat starší verze nebo jiné programy.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Pohlaví:
Teď jsem jen narychlo kouknul do LibreOffice, které je postavené na OpenOffice a export DBF tam je (byť nevím verzí). Importovat dneska už zvládají nejen XLS, ale i XLSX.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 5475
-
od Martab
Zobrazit poslední příspěvek
09 srp 2024 11:18