Dobrý den mam problem s PC kdyš zapnu jakou koliv hru od mafia 1 - crysis 2, call of duty modern warfare 2 tak jse mi vypne PC i kdyš zapnu v ovladacích panelech Informace o výkonu a nástroje tak jse vypne PC jinak všecko de online hry,browser hry ,instalace programů ,her atd. funguje tak jsem ho vyčistil od prachu vyndal jsem grafiku,baterku,ramku a zandal přeinstaloval a znova se to vypínalo občas kdyš naběhlo vítejte a mněla naběhnou plocha tak byla vidět černá plocha s šipkou tak jsem restartoval PC zase černá se šipkou a potom se plocha rosvítila. Občas se vypne náhodně kdyš jsem třeba jenom na internetu.
Začalo to kdyš jsem hrál Call of Duty Modern Warfare 2 hrál jsem uš tak 1měsíc multiplayer a zničeho nic se vypl PC tak jsem ho zapl a hrál jsem a někdy jse vypl a někdy ne a potom jse to vypínalo častějš aš tak že spustim třeba hru a hnet se vypne PC
Windows 7 - 64bit Ultimate
Ram-2GB s chladičem,Zeppelin-DDR3
Grafika-ATI 5670HD 512MB-DDR5
Procesor-AMD 3,1GHz 3jádro
Zakladní deska-ASUS M4N68T
Zdroj-max 550W
Prosím poradte - nemohla odejít náká součástka ?
Omlouvám se za i/y a podobně
Vypínání PC Vyřešeno
Vypínání PC Vyřešeno
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vypínání PC
Dlouho o Tobě nebylo slyšet:)
Jako první si nech zkontrolovat LOG v sekci HiJack This. A taky sem ještě vlož obrázek s teplotama - to Ti ukáže třeba HW Monitor.
Ten log je jen preventivně, spíš to vypadá na zdroj nebo grafiku.
Jako první si nech zkontrolovat LOG v sekci HiJack This. A taky sem ještě vlož obrázek s teplotama - to Ti ukáže třeba HW Monitor.
Ten log je jen preventivně, spíš to vypadá na zdroj nebo grafiku.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
tak stim LOG v sekci HiJack This nevim jestli to můžeš udělat nák ty tak bych byl rád :-)
Naposledy upravil(a) vojak3 dne 07 črc 2011 23:41, celkem upraveno 1 x.
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to tedy opravdu, ale opravdu nejde! Ale je tu návod, přečti si ho a zkus zapojit závity.stim LOG v sekci HiJack This nevim jestli to můžeš udělat nák ty tak bych byl rád
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Teploty
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Návod jak vložit log do sekce HiJack This zde na fóru viewtopic.php?t=5119
Teploty jsou OK. Ale fakt Ti točí ventilátor na 4700 otáček? To už musíš mít PC přišroubované ke stolu, aby nechtělo odletět, ne?
Stáhni si ten HW Monitor a zkus ty teploty zachytit při zátěži, třeba chvilku po spuštění hry, než to spadne.
Teploty jsou OK. Ale fakt Ti točí ventilátor na 4700 otáček? To už musíš mít PC přišroubované ke stolu, aby nechtělo odletět, ne?

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Mě se ventilátor vyšplhal i na víc RPM ja hru ani nespustim uš jen jak kliknu na ikonku spustit tak se vypne PC.
PC se mi uš vypíná i bez toho abych zapl hru v ruznych intervalech.
Přez noc byl PC vypnutej zapl jsemho a asi po 5min se PC vypl a a kdyš jsem ho chtel zapnout tak se zapínal asi 6vterin a vypl asi po 7 se chitil naběhla plocha a zasevypl.
Vyndal jsem RAMKU a PC jse nevypl a kdyš jsem ho chtel vypnout tak jsem musel vytahnout zdrojovej kabel.
Dal jsem RAMKU zpet a vyndal jsem GRAFICKOU KARTU tak jse PC taky nevypl a sel vypnout i ze predu (tlacitko ON/OFF PC).
Takze jse do PC moc nedostanu tak na malouchvilku kdys se podaří.
Jinak PC stouhle konfogurací mám asi 8měsícu .
Poslední dobou mi začal hrozně dělat rámus ten větrák
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2011 14:36) ---
Na zdroji jsem našel nálepku ISO switching power supply nevim jestli jeto značka jinak zdroj MAX 550W
PC se mi uš vypíná i bez toho abych zapl hru v ruznych intervalech.
Přez noc byl PC vypnutej zapl jsemho a asi po 5min se PC vypl a a kdyš jsem ho chtel zapnout tak se zapínal asi 6vterin a vypl asi po 7 se chitil naběhla plocha a zasevypl.
Vyndal jsem RAMKU a PC jse nevypl a kdyš jsem ho chtel vypnout tak jsem musel vytahnout zdrojovej kabel.
Dal jsem RAMKU zpet a vyndal jsem GRAFICKOU KARTU tak jse PC taky nevypl a sel vypnout i ze predu (tlacitko ON/OFF PC).
Takze jse do PC moc nedostanu tak na malouchvilku kdys se podaří.
Jinak PC stouhle konfogurací mám asi 8měsícu .
Poslední dobou mi začal hrozně dělat rámus ten větrák
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2011 14:36) ---
Na zdroji jsem našel nálepku ISO switching power supply nevim jestli jeto značka jinak zdroj MAX 550W
Vypínání PC jsem vyřešil byl schořelí zdroj-jak jse zapojuje do základní desky napájení tak tam byl kousek schořelej tak jsem viměnil zdroj psalo nákej problem s hardiskem tak jsem přeinstaloval PC a všecko de jak má.
Kdyš mám: Windows 7 Ultimate 64bit
Základní deska:Asus M4N68T
Procesor AMD 3,1GHz 3jádro s BOX chladičem (mi dali k procesoru)
RAM:Zeppelin 2GB DD3 s chladičem
Grafická karta:ATI 5670 HD 512MB DDR5
Zdroj:300W to asi stačit nebude jakej bych jsi měl koupit aby mi to utách ještě kdybych si časem třeba přikoupil 4GB RAM takže bych mněl 6GB RAM.
Používáni:Hry - Call of Duty Modern Warfare 3,Battlefield 3 a pod.
Děkuji předem :-)
Kdyš mám: Windows 7 Ultimate 64bit
Základní deska:Asus M4N68T
Procesor AMD 3,1GHz 3jádro s BOX chladičem (mi dali k procesoru)
RAM:Zeppelin 2GB DD3 s chladičem
Grafická karta:ATI 5670 HD 512MB DDR5
Zdroj:300W to asi stačit nebude jakej bych jsi měl koupit aby mi to utách ještě kdybych si časem třeba přikoupil 4GB RAM takže bych mněl 6GB RAM.
Používáni:Hry - Call of Duty Modern Warfare 3,Battlefield 3 a pod.
Děkuji předem :-)
http://www.alza.cz/seasonic-s12ii-520-bronze-d167011.htm
Jinak, na tomto BF 3? No, nedělej si moc velké iluze, že to půjde na nějaké vysoké detaily v HD .
Jinak, na tomto BF 3? No, nedělej si moc velké iluze, že to půjde na nějaké vysoké detaily v HD .
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.
Na zdroji de o Ty W ? ne stačil by třeba http://www.alza.cz/zdroj-eurocase-550w-i-d57485.htm
Kolik mi stači aby zdroj mněl W minimálně aby fungoval na hry a podob.
Co jse může stát kdyš mam tět v PC zdroj 300W
Kolik mi stači aby zdroj mněl W minimálně aby fungoval na hry a podob.
Co jse může stát kdyš mam tět v PC zdroj 300W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4741
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58