zesilovač QSC GX7 a mix Behringer XENYX X1832USB
zesilovač QSC GX7 a mix Behringer XENYX X1832USB
Dobrý den. Chci si koupit zesilovač QSC GX7 a mix Behringer XENYX X1832USB. Je to dobrá volba? Pokud s tím má někdo zkušenosti, potřeboval bych poradit, moc se v tom neorientuju. A ještě prosím o radu, jaké mám koupit reproduktory? Výkon cca 250W RMS a impedance 8 ohm. Díky za odpověď.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zesilovač QSC GX7 a mix Behringer XENYX X1832USB
Zesilovač: dobrá volba
Mix: špatná volba
Co jsem od všech možnýc lidí slyšel a četl, tak od té doby, co Behringer přesunul výrobu do Číny, všechny jeho výrobky šumí
Nevím, nemám vyzkoušené a určitě zkoušet nebudu. Kdybych stál před volbou mixu, pak bych lovil ve vodách Allen&Heath, Soundcraft, Mackie, Yamaha (sám mám Yamahu MX124). Laciné mixy se mi jeví, jako náhražky, které nakonec stojí více, než skutečné mixy 
Mix: špatná volba
Co jsem od všech možnýc lidí slyšel a četl, tak od té doby, co Behringer přesunul výrobu do Číny, všechny jeho výrobky šumí

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Souhlasím, v téhle cenové hladině Behringer určitě ne. Nevím, co od toho mixu chceš, ale osobně bych radši vzal tenhle http://kytary.cz/soundcraft-epm12/HN089512/
Na kytarách je o dvacku dražší než ten Behringer a když si to porovnáš, tak je na něm výhodnější snad všechno:D Teda pokud jsi ochotný oželet dva kanály.
Myslíš reproduktory nebo reproboxy?
Na kytarách je o dvacku dražší než ten Behringer a když si to porovnáš, tak je na něm výhodnější snad všechno:D Teda pokud jsi ochotný oželet dva kanály.
Myslíš reproduktory nebo reproboxy?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Asi by nebylo od věci, kdybys popsal, co vlastně chceš dělat a jakou máš zhruba představu.
chci s tím ozvučovat různé akce, narozeninové večírky, karaoke párty. Akcí je docela hodně a dosavadní aparatura je už na tom hodně špatně, je to všechno od omnitronic, takže se není ani čemu divit.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Pak bych vzal Mackie.
Nevím, jak se stavíš k plastovým boxům, ale z vlastní zkušennosti mohu říci, že RH Sound mě překvapil, jak má hutný spodek a obejde se bez subů.
Proč chceš konce 2x1000W, když chceš podstatně slabší bedny? Já osobně bych šel do QSC GX3 a nemusel se bát, že mi nějaký ožralý idiot v nestřeženém okamžiku otačí potenciometr nadoraz a odpráskne bednu
... a že jsem takových idiotů zažil... 
Nevím, jak se stavíš k plastovým boxům, ale z vlastní zkušennosti mohu říci, že RH Sound mě překvapil, jak má hutný spodek a obejde se bez subů.
Proč chceš konce 2x1000W, když chceš podstatně slabší bedny? Já osobně bych šel do QSC GX3 a nemusel se bát, že mi nějaký ožralý idiot v nestřeženém okamžiku otačí potenciometr nadoraz a odpráskne bednu

ten Mackie se mě docela líbí. Je to kvalitní značka? Plastové bedny, tak k nim moc velkou přízeň nemám, ale proto se ptám Vás zkušenější. A rozhoduju se mezi zesilovačem GX5 a GX7
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Ptát se, jestli je Mackie kvalitní značka, je totéž, jako se ptát, jestli byl Shakespeare dobrý autor... 
K těm plasťákům si musíš udělat jasno sám. Zkus si je někde poslechnout a uslyšíš, jestli to stojí za úvahu. A když jsme u toho Mackieho a zesilovačů a beden,... Já osobně bych šel do tohoto a když říkám, že šel, tak do roka půjdu
Určitě velmi kvalitní bedna a vyřešený problém se zesilovačem, za slušné koruny.

K těm plasťákům si musíš udělat jasno sám. Zkus si je někde poslechnout a uslyšíš, jestli to stojí za úvahu. A když jsme u toho Mackieho a zesilovačů a beden,... Já osobně bych šel do tohoto a když říkám, že šel, tak do roka půjdu

Zajímá mě, jak je značka Mackie kvalitní, jestli se neřadí k těm low značkám. A plastové bedny nechcu, chtěl bych dřevěné, akorát nevím jakou značku. Proto prosím o radu. Jak sou kvalitní reproboxy od Laney a Samson.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Mackie je synonymem pro kvalitu a patří ke špičce profesionálního ledovce
Starý pan Mackie by tě hnal, LOWEND
Ale pokud mi nevěříš, či to chceš mít posvěcené z více zdrojů, pak koukni sem a nebo si kup něco, čemu budeš víc věřit, jsou to jen a jen tvoje peníze

Ale pokud mi nevěříš, či to chceš mít posvěcené z více zdrojů, pak koukni sem a nebo si kup něco, čemu budeš víc věřit, jsou to jen a jen tvoje peníze

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Karlosovi můžeš věřit. Mackie je dobrá značka, i ty jejich nejmenší mixy mají vlastnosti svých dospělých brášků, což u řady jiných značek zdaleka není pravidlem. A jejich aktivní boxy jsou k mání v několika řadách, od typů na "schůzové" zvučení až po typy, na kterých lze bez problému hrát prakticky jakoukoliv muziku. A to že jsou plastové tě vůbec nemusí urážet.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
díky za odpovědi, ještě mě zajímá jakou tu značku těch reprosoustav, cena za jednu max 10000kč, ale kdybych se vešly do 7000, jenom lépe. A potřebuju aby tam byly konektory SPEAKON. Díky