WD MyBook Home 500 GB - neviditelný

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

king_scorpio88
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

WD MyBook Home 500 GB - neviditelný

Příspěvekod king_scorpio88 » 09 črc 2011 11:19

Zdravím, přátelé :),

mám problém s tímto externím harddiskem. Jsem k němu na NB připojen přes 1394, ale už je to asi týden, co se mi takto připojený neobjeví.
Když jej odpojím od NB, disk se sám vypne, pokud jej takto zas připojím, disk se zapne a ve vistách zazní zvuk, který oznamuje připojení hardwaru, avšak v tomto počítači se disk neobjeví.

Myslel jsem si, že může být problém v kabelu, ale kdyby byl, tak při zapojení mi disk nenaskočí vůbec. Jedu teď tedy přes USB kabel, ale není to rychlostně to nejideálnější... Nevíte někdo, kde je kámen úrazu?

Co byste doporučili udělat? Použil jsem diagnostiku disku, která byla přiložena přímo na disku, ale vše hlásí bez problému.

Bylo mi doporučeno toto zařízení přes firewire připojit, ve správci zařízení jej odebrat, odpojit a znovu připojit, ale problém byl ten, že ve správci zařízení se tento hw nenacházel v pevných discích, ale jediné co jsem objevil, bylo neznámé zařízení, které jsem odebral kvůli nemožnosti aktualizovat ovladače skrz net...

Díky za každý podnět. Sice mám ještě možnost jet na e-sata kabel, ale nejprve chci přijít na kloub tomuto

Reklama
actionboy
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: WD MyBook Home 500 GB - neviditelný

Příspěvekod actionboy » 24 črc 2011 16:33

No, a má disk přiřazené písmeno? Jestli ne tak v správci disků mu musíš nejprve přiřadit jméno (písmenko, tak jako máš disk "C" například)
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”