Zdravím. Mám notebook Hp Pavilion dv6-1230ec. Používám wifi, problém je v tom, že jsem zapnula počítač a pc mi prostě nechce nalézt žádnou bezdrátovou síť. Nejdřív mi na modemu nesvítila ani kontrolka "wlan" (HUAWEI EchoLife HG520i), najela jsem do nastavení a vše znovu nastavila tak se rozsvítila. S pc je ale pořád stejný problém. Začalo to z ničeho nic, zkoušela jsem hledat jestli není náhodou vypnutá wifi přímo na notebooku ale nikde nemůžu najít nastavení. Modem jsem už i resetovala, nic nepomáhá.
Prosím o radu. Předem děkuji za všechny odpovědi.
Notebook nechce nalézt žádnou bezdrátovou síť *
Notebook nechce nalézt žádnou bezdrátovou síť *
Naposledy upravil(a) Myloš dne 08 črc 2011 18:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Bezdrátové sítě“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Bezdrátové sítě“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Bezdrátové sítě“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Bezdrátové sítě“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Bezdrátové sítě
No nejjednodužší by bylo zkusit se na síť připojit jinym počítačem (nebo třeba telefonem s WiFi) a pokud ani ten síť nenajde tak je chyba v routeru. A nebo se skus s NB připojit na jinou síť.
Pokud nemáš možnost to vyzkoušet takhle tak se podíváme na nastavení wifi karty ve tvym NB. na to bych potřeboval vědět co máš za NB a jakej máš OS
pokud bude NB v pohodě tak se mrknem na router ale tohle bude pravděpodobně jenom vypnutá wifi
Pokud nemáš možnost to vyzkoušet takhle tak se podíváme na nastavení wifi karty ve tvym NB. na to bych potřeboval vědět co máš za NB a jakej máš OS
pokud bude NB v pohodě tak se mrknem na router ale tohle bude pravděpodobně jenom vypnutá wifi
Re: Bezdrátové sítě
Bohužel možnost nemám takže asi ta druhá varianta. Mám Hp Pavilion dv6-1230ec a operační systém je Windows 7.
Velké otázky obvykle otevírají dveře, zatímco odpovědi je naopak zavírají.
Re: Notebook nechce nalézt žádnou bezdrátovou síť *
pro ujasnění - pc = notebook?
a jak si ten modem nastavila? pokud by byla chyba v připojení, tak se nedostaneš do jeho nastavení, tzn. že ti buď wifi funguje nebo seš spojená přes kabel?
a jak si ten modem nastavila? pokud by byla chyba v připojení, tak se nedostaneš do jeho nastavení, tzn. že ti buď wifi funguje nebo seš spojená přes kabel?
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Chápu dobře že po otevření okna připojení k síti (viz příloha) se ti nezobrazují žádné dostupné sítě?

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Mám notebook. Jsem připojená před síťový kabel,jinak bych modem nenastavila.

Takhle jsem ho nastavila,nevím jestli je to správně ale kontrolka "WLAN" se zapnula. Jinak mi notebook nezobrazuje žádné bezdrátové sítě.
"Není k dispozici žádné připojení".

Takhle jsem ho nastavila,nevím jestli je to správně ale kontrolka "WLAN" se zapnula. Jinak mi notebook nezobrazuje žádné bezdrátové sítě.
"Není k dispozici žádné připojení".
to vypadá nastavené dobře, požádej někoho kdo má ntb s wifi a vyzkoušejte to :), ale vypadá to, že si zřejmě nějak omylem vypla wifi na ntb...
svítí ti na ntb ta modrá kontrolka pro wifi?
svítí ti na ntb ta modrá kontrolka pro wifi?
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
Jasně,svítí. Je to na dotyk,i pro wifi i pro bluetooth. Momentálně nemám koho požádat. Nikdo v okolí tady notebook nemá. Já nevím ale nepomohlo by třeba "obnovení systému" ? Počítač mi to tady nabízí,tak nevím. Potřebuji se s notebookem pohybovat a přes síťový kabel to nejde. Už nevím co s tím. Nemá náhodou někdo typ notebooku jako já? Že by měl přehled kde se wifi zapíná a kde vypíná. Nebo spíš nastavení wifi připojení.

A tady je vše v pořádku ?
Tak jsem teda zjistila,že chyba je na notebooku a ne v routeru. Na jiném ntb se na wifi připojit normálně jde. Neví někdo co s tím ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3309
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2794
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
-
- 2
- 2078
-
od meda2016