Vista zamrzla, vidno len kurzor Vyřešeno
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vista zamrzla, vidno len kurzor Vyřešeno
Dostal sa mi do rúk notebook FujitsuSiemens Amilio Pi2540 s Vista Home Premium (32bit) kde nenabehne win ani v safe mode, repair, normal či posledná funkčná konfigurácia... Maximálne čo sa udeje je že sa zobrazí štartovacie logo MS ,obrazovka je čierna a vidno len šípku (kurzor) do biosu sa dostanem v pohode , takže reinštalácia by nemala byť problém, akurát majiťeľka má dáta na disku ktoré potrebuje..... mimo reinštalácie win, máte nápad čo s tým? Dakujem za každú radu!
samael.35
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vista zamrzla, vidno len kurzor
Vyjmout disk a připojit do jiného PC, případně podle možností, přes redukci a pokusit se zkopírovat data. Pak zkusit po vrácení do notebooku novou instalaci. Může to však být závada základní desky, nebo i disku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hdd nemám kde vyskúšať kedže ja sám alebo v okolí nemáme takýto hdd- port. Skúsil som spustiť novú inštaláciu s pôvodným dvd vista ale bez úspechu- spustí sa načítavanie (boot loading) a ostane čierna obrazovka s kurzorom- inštalácia dalej nepokračuje... čo s tým? Hdd je v prd---li?
samael.35
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To nejspíše vypadá na základní desku. Zkus ještě nechat vždy jen jednu a pak spustit PC, pokud jsou aspoň 2 paměti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pic dakujem za radu. Kedže v notebooku bola len jedna (2gb) ram - vymenil som ju a obnova cez recovery oddiel na hdd chybu systému opravila. DAKUJEM !
samael.35
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”