Mini NTB - do 5tisic
Mini NTB - do 5tisic
Dobry den, ve stredu si jedu koupit do Phy do DATARTu netbook .. vybral jsem si tento - > http://www.datart.cz/katalog/Netbook-SAMSUNG-N145.html .. Ma s nim nekdo zkusenosti? Pripadne doporuceni jineho ntb do 5tisic?
Re: Mini NTB - do 5tisic
Já bych ho bral, má velkou výdrž baterie a vypadá dobře, to jsou taky asi jediný parametry na který se dá u netbooků v týhle cené koukat.
Ale asi bych dokoupil ještě 1GB ram.
Ale asi bych dokoupil ještě 1GB ram.
Just Fucking Google It!
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám doma dva netbooky - 3 roky staré Eee 901 a rok staré Eee 1005HA..ten poslední není špatný, dnes má ekvivalentem model 1001PXD. Oproti té 901 je přítomnost klasického pevného disku oproti pomalým SSD, které použili v případě 901, znát. Je tam klasika Atom, giga RAM, 160 GB disk. Mám v tom sedmičky a nemám žádný problém. Samozřejmě nečekej zázraky, je to JEN na kanclpráci a internet - HD videa se na tom sekají a hry bych na tom ani neriskoval, jinak jsou to dobré hračky.. :-)
Co se týká Samsungu, nevím, nemám s nimi zkušenost, ale asi bych věřil prověřenějším výrobcům..kolem 5 tis. seženeš vícero netbooků..třeba mnou zmiňovaný
Co se týká Samsungu, nevím, nemám s nimi zkušenost, ale asi bych věřil prověřenějším výrobcům..kolem 5 tis. seženeš vícero netbooků..třeba mnou zmiňovaný

přítomnost klasického pevného disku oproti pomalým SSD
Co?

Just Fucking Google It!
Já bych Ti doporučil aby sis našetřil ještě tak 5 tisíc a můžeš si dopřát krásné hraní od Asus :-) můžu Ti poslat odkaz na levne a výkonej
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není SSD jako SSD. U prvních netbooků byly disky s kapacitou 16gb a přirovnal bych to k paměťové kartě. Potom sice vydali opravný flash, ale stejně to je bída
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přesně, jak píše Žbeky, v Eee 901 byly dva SSD disky..jeden rychlejší o velikosti 4GB na systém a druhý 8 GB na data. Ten systémový je však tak žalostně pomalý, že mimo kanclpráce na tom prakticky nic nerozjedete, navíc po nainstalování XP a pár nezbytných programů, jako Avira, MS Office, apod. vám na systémovém disku zbyde cca 200 MB volného místa, je to k pláči...klasický pevný disk netbookům výrazně pomohl..
Ja prave nevim, jestli jit do toho EEE .. Prece jen me ten samsung oslovil vic.. Ale on asi rozdil mezi temito NTB v tehle cenove realci neni.. :) Ale je pravda, ze je lepsi mit vic GB na disku... Jsem stale v rozpacich, jestli do nej jit, ci nejit ..
Jak jsem psal, v týhle cenový relaci koukej jenom na vzhled a výdrž baterie, jinak je to všechno stejný - Atom 1,66GHz, 1GB DDR2, GMA, HDD 160GB.
Just Fucking Google It!
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych třeba do samšuntu nešel 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vzhledově se mi líbí spíše Eee. Má mnohem lepší a větší klávesnici a vroubkovaný design mi příjde zajímavější. Ten Samsung nevím, to je na každém k posouzení..mě osobně se nelíbí..
Co se týká výdrže na baterce, Windows mi ukazuje i po roce užívání čas kolem 5 a půl hodiny. Při zapnuté WiFi, aktivním Power-Saving módu a jasu naplno..
Co se týká výdrže na baterce, Windows mi ukazuje i po roce užívání čas kolem 5 a půl hodiny. Při zapnuté WiFi, aktivním Power-Saving módu a jasu naplno..
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jdu do Eee , ale do dvoujádra, který je v tvém případě cenově vedle, ale být tebou tak bych bral to Eee taky :)
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 2640
-