APB:Reloaded - zbraně na čas Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

APB:Reloaded - zbraně na čas  Vyřešeno

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 12:01

Čau, tak jsem si hru ( Když už je Free ) stáhnul- našetřil si peníze na zbraň a najednou koukám že je na 7 dní - je to tam i jinak nebo budu muset mít jen časový zbraně ?
Google !!!

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: APB:Reloaded - zbraně na čas

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 12:27

Já sám to moc nepochopil, ale jelikož je hra od K2 je možné že časem bude tzv. retail, zbraň kterou koupíš za skutečné peníze napořád.

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 12:34

Tak to právě nechci.. myslím tim že si zbraň (revolver za 4000 dolarů )koupim a zaplatim jednou ty 4000 a ptoom už platit nebudu muset...
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 12:36

Nn tak to asi nebude, ovšem co jsem zvyklý z WR, tak když hraješ aktivně (půl hodiny až hodinu za den) tak si ty peníze bez problémů vyděláš na obnovení. Jinak existuje hra o které se zde taky bavíme, Combat Arms a pokud se nepletu, tak tam máš zbraně do doby, než se používáním zničí.

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 12:39

jj, zeptám se ještě kámoše ;) je pravda že ty 4000 dolarů sem si vydělal asi za 2,5 hodiny hraní :D Takže nwm no.. Nechám téma otevřený kdyby něco..
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 12:43

Klidně sem hoď i další postřehy ze hry, já ji nějak moc nepochopil, více méně jsem pořád bloudil po městě a hledal co mam udělat abych si mohl koupit lepší zbraň :-(

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 13:07

No, jestli jsi už udělal tutorial district tak by ti to mělo dát na výbět mezi 3 lokacemi - 1 je obchodní tam je vpodstate to co lidé draží v aukci ( Né zbraně ) a když vejdeš do druhý, automaticky ti to dá looking for group a najde ti to groupu - a jestli ne jednoduše dej escape a tam join lookingforggroup . ( Nejdřív ale někomu musíš slíbit službu - třeba tý ženský na začátku - přídeš k ní a vpravo dole je něco napsaný -už nevim co :D a na to klikni :D ) no a potom až ti to najde grupu tak jenom pokaždý když seš připravenej na akci dej K a ono vám to po chvilce najde misi -- pokud ses za gangstera většinou je to nekoho zabít, ukrást , hacknout.. vždiť to znáš :D A policajti tomu brání.. :D

Jenom ještě nevím - kde si udělat vlastní auto ? :D
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 13:14

Vlastní auto si uděláš v té "mírumilovné" lokaci kde se draží atd., ale potřebuješ na to hodně peněz a vysokou úroveň. Každopádně nějaké základy jsem pochopil, ale původně jsem čekal že od někoho vezmu úkol, splním ho, dostanu exp a peníze jako v klasickém rpg proto jsem byl z hry docela rozhozený, každopádně do budoucna to nemusí být špatné... zjistil jsem např. že když nejsi na misi tak se nějaké auta dají dovést na šrotiště, nevím jak je poznáš, ale lze na tom vydělat pár stovek.

A dotaz na konec, nevíš jak se vyklonit se zbraní z auta když neřídíš? Tohle jsem v nastavení nenašel :-(

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 13:16

Ale ono to je vpodstate jak píšeš , jenom to děláš kolektivně :D ... o šrotišti vím , docela dobrej přísun peněz - jakej máš nick a za koho hraješ - hodim si tě do frendu a něco spolu vyrabujem :D

a k autu -stačí drčet Wčko ;)

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Črc 2011 13:18) ---

jinak sem na servru patriot EU 2
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 13:41

Já teď více hraji BF:P4F, nějak mě to chytlo a zároveň mi to jde 2x lépe než BC2 nebo obyč.2 :-) Nick musím zjistit, nejsem jistý jaký tam používám :D mam v tom teď trochu chaos.

jirihood
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod jirihood » 13 črc 2011 13:47

jj, P4F mě právě nechytlo vůbec, ale je to asi tim že jsem dlouho hrál BC2 ...
Google !!!

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 13:57

Strana vyššího dobra (neboli gangsteři :D) a nick JackSparr0w (je to nula) jestli teď hraješ můžeme na chvíli zahrát. A mě BC2 nějak nechytl, všechnu všude padá, mě bavili městské akce kdy si nevěděl jestli na druhé střeše nečeká někdo kdo ti ustřelí hlavu jako v BF2 nebo teď v BF:P4F.

--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Črc 2011 13:58) ---

Jaky máš nick ty?

Zpět na “Hry”