Combat Arms Error 204 Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

kimi999
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Combat Arms Error 204

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 11:28

Ještě jsem hrával WarRock, bohužel od doby co jsem měl procesor 1,6 Ghz uběhl více než rok a WR se od té doby dost zlepšilo. Ovšem slabý procesor je podle mě zanedbatelný, já na 1,6 rozjel např. Crysis 1. Jinak u AA je výcvik pro SF nejtěžší, já sám ho dělal několik dnů i s návodem, potom přišel známy, řekl že to jednou jen tak ze srandy zkusí a udělal ho mě i sobě :D :D

Reklama
marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 13 črc 2011 20:33

myslím, že se na SF vykváknu, už tak mám lékařský výcvik, skákání padákem a bůhví jaké další kraviny ještě, takže na SF teď už raději zapomenu :D (i když je pravda, že ten test na lékaře jsem dělal z odpověďmi předem :-P)
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod kimi999 » 13 črc 2011 20:41

SF je nejlepší, potom hrát SF Hospital nejlépe jako velitel Ambush a když se daří máš během jedné serie 7 zápasů přes tisíc bodů :-) Já měl rád jeden server kde byla hra na 99 kol a když ses stal velitelem tak body tekly proudem :-D Za pár hodin 3-4 Honory, kdy na jeden jsem potřeboval myslím 15 000 bodů :-D

Zpět na “Hry”