Fn klávesa přestala fungovat po reinstalaci Win Vyřešeno
Fn klávesa přestala fungovat po reinstalaci Win
Zdravím, po reinstalaci windows mi nejdou klávesy Fn+ např. snížit/zvýšit jas atd... Jde mi jen Fn+ zeslabit/zvýšit zvuk, ale stejně to neukazuje modré tečky na obrazovce jako předtím. Ovladače mám nainstalované všechny. Nevíte, v čem může být chyba ? Ntb Sony Vaio F13Z8E
Naposledy upravil(a) Ltb dne 14 črc 2011 22:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: Fn klávesa
Zkus restart ntb. Mě nefungovat touchpad a když jsem 2krát restartoval bylo to ok. Ale samozřejmě to může a nejspíš i souvisí s přeinstalací windows.
Tím to právě není, ten windows mám přeinstalovanej cca měsíc.
Aha. Vyčkej rady někoho zkušenějšího, ale restart mi často pomáhá a osvědčil se mi :-)
V tomhle případě bych se možná nedorestartoval 

chybí ti tam software, který na tu zkratku fn+neco reaguje, nějaký software od výrobce, tak bych to viděl já...
ve správci zařízení teda nemáš žádný problémy s hardwarem? žádný zastavený hardware z důvodu chybějících ovladačů?
ve správci zařízení teda nemáš žádný problémy s hardwarem? žádný zastavený hardware z důvodu chybějících ovladačů?
Intel Core i3-4330, ASUS B85M-G, 8 GB RAM DDR3, 60 GB OCZ Agility 3, Windows 10 Home
ee, takže se zkusit poptat na jejich stránkách ? nebo se ten software dá někde stáhnout ?
Zkus si prostě přeinstalovat ovladač :)
To je odzkoušeno, co jsem tak četl různě, tak mi tady chybí fakt nějakej software...jen nemůžu najít stránky, kde by byl ke stažení...
Re: Fn klávesa přestala fungovat po reinstalaci Win Vyřešeno
Už se to tu řešilo asi milionkrát a vždy se dostalo k závěru že v tom notebooku nějakej driver chybí a na internetu je nedohledatejnej takže všechny topicy co jsem četl zůstaly nedořešený. Ti výrobci jsou asi tak blbý nebo já nevim proč to nedaj na stránky.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6154
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 6
- 1946
-
od petr22
15 pro 2024 17:59
-
- 3
- 2517
-
od pee.tr
03 říj 2024 20:14
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8741
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”