Problem přehrávání avi v Sencor SDV5504
Problem přehrávání avi v Sencor SDV5504
http://tinypic.com/player.php?v=2ec18vd&s=7 to je video co mi to dělá zkusil už jsem nahradit xvid originalní plnou verzí divx a video uložit ve full hd ale dělá to pořád sencora jsem dostal starší ale jinak klasická dvd jedou dobře jen po zasunutí do sítě musím čekat asi minutu než lze přístroj zapnout je to tedy vada v přístroji či mé pc dělá divné aviny? v ostatních jako dvd rec LG či TV Samsung nebo multimediální budík Sencor mi to přehraje
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problem přehrávání avi v Sencor SDV5504
Nejprve si ověř, které formáty umí video přehrávač přehrávat a pak podle toho vol převod do příslušného formátu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
podle informací v internetu je to jen dvd přehrávač jen se divím že system zobrazuje přípony avi a pokouší se je jako by přehrát ale obraz se rozkládá tento produkt asi je i dost starýkdyby aspon na strankach sencoru měli upgrade firmwaru to tam bohužel není protože na to kolik to umí formátů má vliv software
Jestli to je jen DVD přehrávač, pak umí pouze DVD-Video. Já se jen divím (nakolik znám tuto značku), že funguje ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1728
-
od extrem