zapojeni zakladove desky
zapojeni zakladove desky
Dobry den, chtel bych poprosit, jak mam zapojit zakladovku G41M-Combo. nevim jak zapojit tyto dratky. Predem dekuji. foto je zde: http://leteckaposta.cz/701986442
Re: zapojeni zakladove desky
Fotky se vkládají sem jako příloha, málokdo to bude stahovat.
Na tom prvním obrázku jsou konektory od frontpanelu, zapojení najdeš v manuálu nebo vytištěný malým písmem na desce.
Ten druhej obrázek nevím co je, asi speaker?
Na tom prvním obrázku jsou konektory od frontpanelu, zapojení najdeš v manuálu nebo vytištěný malým písmem na desce.
Ten druhej obrázek nevím co je, asi speaker?
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Druhý obrázek je USB
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Uz to mam :) Ale jeste bych chtel poprosit, co mam udelat aby mi slo nainstalovat win xp pro, mne to kdycky to instalacni cd najede, a nez zjisti konfiguraci, tak to vyhodi modrou obrazovku, ze neco neni vporadku s hartverem...
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš vadná RAM
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Ramky jsou nove, stejne jako zakladova deska a procesor. Ale to stejne mi delalo u noteboku, kdyz jsem ho koupil, tak win xp nesly nainstalovat, ale win 7 jo. To stejne mi dela i tu.
Jasne ze jsou. Ale nevim proc to nejde... mozna snad nekde v nastaveni biosu...
Pokud ti Win7 nainstalovat jdou a XP ne tak bych viděl chybu jinde. Není to DVD s XP moc poškrábaný nebo jinak poškozený?
Just Fucking Google It!
Ne ne, skousel jsem to na druhym pc, a instalacka jse normalne rozjela.
Tak má třeba v horším stavu mechaniku a ten disk už nezkousne i když jiná mechanika ho veme. Zkus vzít mechaniku z toho PC kde to jde to toho PC kde to nejde a nainstalovat. (pokud to teda není notebook). A nebo si udělat image na flashku/ext. hdd a nabootovat z toho (pokud to deska umožňuje.
Just Fucking Google It!
Tak mechaniku to neni. Kdyz jsem vymenil hardisk kde mam nainstalovane XPcka, tak pri zapnuti pc se to cca 10sekund restar tuje, a furt dokola.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký zdroj k této základové desce. x570 gaming edge wifi Příloha(y)
od ManemanTV » 14 pro 2024 13:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 17
- 5056
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 pro 2024 15:31
-
-
- 1
- 4319
-
od HappyMental