Zdravím, zkoušel jsem tedy vaše tipy, nejdříve jsem přeinstaloval drivery, což nepomohlo, pak jsem vyhledal a stáhl hotfixy, které pomohly v call of duty black ops... (zajímavostí je, že jenom v nastavení adaptive multisample a supersample, v normálním multisample je to stále tečkované). Jenže problém zůstal v jiné hře, konkrétně GTA IV, takže problém úplně odstraněn nebyl, obávám se, že by to dělalo i u jiných her. Znova píšu, vím, že to není herní ntb, ale mám ještě acer, starší a v podstatě ve všech základních atributech horší, než notebook s tímto problémem a na tom to jede poměrně plynule (na běžném rozlišení ntb obrazovky 1366*768) na střední detaily bez jakýchkoli problémů. Myslím, že nemá cenu sem dávat další screen, je to víceméně to samé jako v cod:bo. Stíny jsou jako nasprejované v malování

. Zkoušel jsem benchmark přes Video card stability test a screen přikládám, znova ale upozorňuji, nejenže je napsané v popiscích teplot "intel HD graphics", je to napsané i na liště video card stability test, ale já používám AMD Radeon HD 6630m, zkoušel jsem v catalystu nastavit pro Video card stability test "vysoký výkon", ale beze změny. Zaím děkuji všem za rady.

AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB
Iphone 3g 16gb černý