Mam wifi antenu ralink cn-wf511, jsou na ni 2 kontrolky, tx/rx a link, a ani jedna po zapojeni do pc se nerozsviti, ralink se neobjevi ve spravce zarizeni ani v nastaveni sitovych adapteru, kdyz nainstaluju ovladace a program tak program nahlasi ze ralink neexistuje, prosim poradte mi jak ho zprovoznit :) Na mem starem pc mi to fungoval, sloty v zakladovce na starem a novem pc jsou shodne.
Omlouvam se ze pisu bez diakritiky(pisu z PSP)
Canyon CN-WF511 not exist - název změněn z ralink na Canyon Vyřešeno
Canyon CN-WF511 not exist - název změněn z ralink na Canyon
Naposledy upravil(a) papi dne 20 črc 2011 07:26, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ralink CN-WF511 not exist
Pokud jsi měl na starém PC jiný OS než na tom novém, musíš nainstalovat ovladače pro nyní používaný OS.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Canyon CN-WF511 not exist Vyřešeno
Nainstaloval jsem nejnovejší ovladače, ale zpíš mi vrtá hlavou proč se nerozsvítí ani 1 kontrolka 
Zkusil jsem tu kartu hodit do starého PC (nemám tam ovladače, jelikož jsem tam dával jiný OS) a kontrolky se nerozsvítili taky, takže to bude něco se softwarem
EDIT//Omlouvám se ale je to Canyon CN-WF511 a ne Ralink, ale program se jmenuje ralink :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2011 09:40) ---
Tak jsem se teď podíval zezadu na PC a kontrolka Tx/Rx se rozsvítila, to znamená že do toho napětí jde,vale furt mi to hlásí že neexistuje :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2011 15:48) ---
Vyřešeno, jak tam byl ten kov tak byl ohnutej moc abrzo a překážel v úplném zastrčení

Zkusil jsem tu kartu hodit do starého PC (nemám tam ovladače, jelikož jsem tam dával jiný OS) a kontrolky se nerozsvítili taky, takže to bude něco se softwarem
EDIT//Omlouvám se ale je to Canyon CN-WF511 a ne Ralink, ale program se jmenuje ralink :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2011 09:40) ---
Tak jsem se teď podíval zezadu na PC a kontrolka Tx/Rx se rozsvítila, to znamená že do toho napětí jde,vale furt mi to hlásí že neexistuje :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (20 Črc 2011 15:48) ---
Vyřešeno, jak tam byl ten kov tak byl ohnutej moc abrzo a překážel v úplném zastrčení