nejde otevřít film
nejde otevřít film
mam takovy problem stahoval sem filmy pres ruzne stranky(uloz.to,hellshare.cz,rapidshare.cz) ae kdyz chci ten film otevrit tak to rozkliknu a hned se to zavre. myslel sem ze to je tim ze to stahuju pres google chrome. tak sem zacal stahovat pres explorer a to ze zacatku slo ae uz to zase nejde nekdy otevrit. ae obcas kdyz stahnu nejaky film tak to jde. nevite cim to je?
Re: nejde otevřít film
V jakým přehrávači to otevíráš? Prohlížeč na to nemůže mít vliv.
Just Fucking Google It!
Nejde to ani otvírákem?
Co to je za formát a v čem to přehráváš?

hej format AVI oteviram ve windows media player, ae hej uz je to dobre
stahnul sem si VLC media player a jede to 

Avi není formát, ale jen obálka, kde může být jakýkoli formát. VLC je uživatelsky nepřítulný, používám radši GOM Player:

Ahoj, ještě ke Kmplayeru, vždycky jsem stahoval filmy přes Operu a hned mi to šlo spouštět v KMplayeru a i když to nebylo stažený, tak jsem film mohl přehrávat, KMplayer si film automaticky načítal. Teď jsem přeinstalovával systém a už mi to nefunguje, jde pouze to že se přehraje část filmu, která byla stažena v době otevření filmu, takže vždy musím KMplayer vypnout a film otevřít znovu.
Nevýte někdo nak nastavit aby si KMplayer film automaticky načítal? Vím že to jde...
Nevýte někdo nak nastavit aby si KMplayer film automaticky načítal? Vím že to jde...
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”