Dal jsem si ze starého PC 80GBHDD do nového počítače,ale Windows ho nenajdou.Ale ve správě počítače je,ale je u něj napsáno nepřiřazeno. Mam na něm 35GB dat,o které bych nechtěl přijít. Co s tím mám dělat? Nějaké prográmky,atd.?
Díky
Pomozte - Nepřiřazený HDD
-
- Pohlaví:
Je to 80GB disk Seagate Barracuda, na nem nebyl zadnej operacni system,jen data.Na tom pocitaci kde byl ten disk,byly nainstalovany XPčka,a byl jenom na data.Původně naformátovanej v systému NTSF.Na novym pocitaci jsou XPčka mam to přes řadiči RAID.Ve správci zařízení ten disk normálně je(ovladače),ale v "tento počítač" se neobjeví.
Ve správě počítače/správa disků se jeví jako "nepřiřazeno."
Snad je to všechno...
Prosím poraďte mi,mam tam cenná data,která nejsou poškozená.
Ve správě počítače/správa disků se jeví jako "nepřiřazeno."
Snad je to všechno...
Prosím poraďte mi,mam tam cenná data,která nejsou poškozená.
Možná bude problém v tom připojení přes RAID řadič. Než budeš dělat cokoliv jinýho, vyzkoušej ho připojit přes klasickej řadič... Možná je ten RAID jen nějak špatně nastavenej.
Pokud to nepomůže, vyzkoušel bych nějakej soft na obnovu dat. Kámošovi se teď zrovna taky přihodila nehoda s diskem a osvědčil se mu program Ontrack EasyRecovery: http://www.ontrack.com/
Pokud to nepomůže, vyzkoušel bych nějakej soft na obnovu dat. Kámošovi se teď zrovna taky přihodila nehoda s diskem a osvědčil se mu program Ontrack EasyRecovery: http://www.ontrack.com/
- Jake
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jelikoz na nem neni system tak je mozny ze je stejne jako C: napinovanej jako hlavni (MASTER) disk ... v tom pripade windowsi najedou na ten kde system je a toho bez systemu uz si nevsimaj = podivej se na oba HDD jak jsou napinovany, ten druhej musi mit SLAVE.
Nebo je take moznost ze v tech vlastnostech nema prirazené pismeno napr. D: coz by si ale mel teoreticky Windows udelat sam ...
Nebo je take moznost ze v tech vlastnostech nema prirazené pismeno napr. D: coz by si ale mel teoreticky Windows udelat sam ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”