vir z fb .... help me pleas Vyřešeno

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

niQus
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

vir z fb .... help me pleas

Příspěvekod niQus » 24 črc 2011 13:28

Ahoj jsem uplně v kelu bo já magor samozřejmě otevřela ten vir z fb a zkoušela jsem se ho nějak zbavit ale ono se mu nechce ven a já nevím co stím ..... pc mi jede už 8 den na nouzový režim tak kdyby někdo náhodou věděl co s tím tak prosím písněte nejlépe podrobný návod ( prostě jako pro blbečka )

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: vir z fb .... help me pleas

Příspěvekod Pic » 24 črc 2011 13:31

Vlož se log z programu HiJackThis - návod je ve stejnojmenné sekci - a vyčkej rad místních virobijců.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: vir z fb .... help me pleas  Vyřešeno

Příspěvekod SHAGOHOD » 24 črc 2011 13:34

Taky sem něco otevřel, jen sem zkoušel co to udělá a antivirák mě tam vůbec nepustil :D
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”