¨cus lidi strcil jsem vypaleny dvd do divddicka a nejde to na my stary tv se ukazalo
codec. not supported nejaky rady ?
a kdyz jsem to vypaloval bylo do datove a .avi
Nefunkcni dvd
Re: Nefunkcni dvd
Tak ti video nepřehrává některý videa v kontejneru avi. Převeď videa do podporovaného formátu a hotovo.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Že by to ten DVD přehrávač nepodporoval? Je to tam snad jasně napsaný.Jaký je to DVD (přehrávač), jakej je formát toho videa?
Btw, přeložil jsem to správně?
Čus lidi, vložil jsem vypálené DVD do DVD přehrávače a zabrazila se hláška "codec. not supported". Nějaké rady?
A když jsem to vypaloval tak jsem to vypálil jako datové DVD a video bylo s příponou .avi
Btw, přeložil jsem to správně?
Čus lidi, vložil jsem vypálené DVD do DVD přehrávače a zabrazila se hláška "codec. not supported". Nějaké rady?
A když jsem to vypaloval tak jsem to vypálil jako datové DVD a video bylo s příponou .avi
Just Fucking Google It!
do jakeho formatu prosim a s čím ? v tomto se vubec nevyznam diky
Ptal jsem se tě na DVD přehrávač, můžeš zkoušet všechny exisrující formáty a doufat že se trefíš do podporovanýho, lepší ale bude když napíšeš jakej máš ten přehrávač a z toho jen vyyčíst podporovaný formáty a do jednoho z nich to překonvertovat.
Just Fucking Google It!
mam sencor dvd player sdc-7201
na googu jsem ho nenašel je divný ,že kdyz jsem mel xp .a´vi mi tam šlo simpsonovic mam asi 5vd ty mi tam šli :/
na googu jsem ho nenašel je divný ,že kdyz jsem mel xp .a´vi mi tam šlo simpsonovic mam asi 5vd ty mi tam šli :/
Určitě je to SDV-7201? Pochybuju že by nebyl ani na stránkách výrobce.
Just Fucking Google It!
ano je to tak a manual k nemu zu davno nemam :(
JEN na dvd je napsano divx mpeg4 , dolby digital, dts digital out , compact disc digital video , kodak picture cd compatible ,ale nevim jestli to neco znamena ...
JEN na dvd je napsano divx mpeg4 , dolby digital, dts digital out , compact disc digital video , kodak picture cd compatible ,ale nevim jestli to neco znamena ...
Jo že to podporuje DivX a MPEG4. Takže to v něčem překonvertuj do jednoho z těch formátů.
Just Fucking Google It!
a včem dáš tym nemám párů 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Piš už česky prosím.
Můžeš si taky z těch avi udělat přímo formát DVD: http://www.instaluj.cz/avi-to-dvd-converter
Tzn. že nebudeš muset řešit kodeky.
Můžeš si taky z těch avi udělat přímo formát DVD: http://www.instaluj.cz/avi-to-dvd-converter
Tzn. že nebudeš muset řešit kodeky.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
hoj dám načíst film a převod a pise to add a jobs ? nevis co s tim ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 8218
-
od XmuX
Zobrazit poslední příspěvek
06 srp 2025 18:39