Jakou GPU do 5,000 kč

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Yakuza
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Jakou GPU do 5,000 kč

Příspěvekod Yakuza » 26 črc 2011 01:05

proti asusu nemam nic,mam asus zakladni desku uz asi ctvrtou a nikdy jsem si neztezoval ale proste se mi zda ze do grafik zacali strkat prsty jen tak aby se nereklo :).
A co tkhle AMD hd 6870 1gb?? tady je kazdy pro Nvidii?

Reklama
Arha
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Arha » 26 črc 2011 01:12

Ber tu 560Ti. Jinak, že bude MW3 graficky uplně někde jinde může napsat jen zarytý fanoušek této série.
I skladník ve šroubárně si může psát vlastní SQL příkazy.

Yakuza
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Yakuza » 26 črc 2011 01:32

:lol: MW3 mozna ne ale podle videi myslim ze B3 jo.uvidime ale nejedna se jen o tyhle hry :lookround:

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod hc50 » 26 črc 2011 01:37

MaJkYcZ píše:Sakra se mýlíš Gainward je vyhlášenej tím že šetří na chlazení ta asuska je dobrá volba s ní budeš herně aktivní zas o pár let :)
Edit:Pokud pominu Phantom

já měl pár věcí od asusu některé byly super bezva, ale některé zlobily deska asus zamrzla hned po zapnutí pokud jsem nechal zaplou kopírku či se udělala chybyčka na hdd a já musel hdd v jiném pc projet scandiskem zvukovka asus xonar ds zlobil ASIO a když jsem si chtěl vybrat ve win7 vstup ze kterého chci nahrávat vymrzl počítač a nepomohlo ani aktualizovat ovladač mám kamaráda a jednu známou a tetu kteří mají notebook asus a všem po půl roce začal jít šíleně pomalu že na něm nemohou ani psát texty, ale zažil jsem i počítač od asus který bráchovi vyhořel když byl starej 7 let a takovou dobu v dnešní době neni schopen fungovat žádný stroj tudíž asus má u mně plusy i mínusy ale myslím si že to je i u jiných společností i Microsoft nebo Apple mají bezva výrobky a jiné mají třeba vadné třeba já mám 10 let starou optickou myš microsoft a měl jsem stroj asus starý 6 let a dokonce počítač s amd athlonem 32bit

--- Doplnění předchozího příspěvku (26 Črc 2011 01:48) ---

ještě jednou k tomu kompu ted jsem si ho prohlidl celej a je teda naprasknutej huste takovy delo jsem jeste nevidel dobre resene chlazeni nekolik mensich větráčků které běží pomalu a dobře chladí tudíž si myslím že se sníženou rychlostí jde potichu a zároveň se dobře chladí teda na to že je to microatx klobouk dolů aspon jsem se nechal inspirovat az budu nekdy znova stavět PC

Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Žbeky » 26 črc 2011 08:14

hc50: Naposled tě upozorňuju, že máš přestat mlít blbosti a angažovat se tam, kde tomu evidentně nerozumíš. Viz tvé řeči o microATX (jak by tam asi dal ATX desku :roll:) a malých větrácích (12cm je vážně malinkatý větráček, skoro abych ho hledal lupou)...

Stejně tak na tebe opět apeluju, ať používáš interpunkci. Číst větu dlouhou 8 řádků je fakt nadlidský úkol. A neříkáme ti to poprvé
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Kotik
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Kotik » 26 črc 2011 11:08

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”