Ahojda,
prosim o radu a pomoc. Mam pevny pc na kterem jsem si zprovoznila outlook 2010 pro svuj email. Kdyz jsem se pripojovala na meil jen na nem,bylo to ok.ale nyni z technickych duvodu mam pevny pc vypnuty a outlook mam prozmenu nastaven na notebooku. Myslela jsem ale, ze kdyz zapnu outlook na notebooku, budu tam mit vsechny sve emaily vc. kontaktu. Ale bylo to prazdne. Ted kdyz potrebuji vytahnout nejaky starsi email,musim zapnout pevny pc,kde je jedina moznost ziskat starsi emaily. Prosim o radu, zda je mozne nejak v outlooku nastavit, aby se mi v notebooku nacetli i starsi emaily. Protoze kdyz jsem outlook rozebihala poprve na pevnem pc, nacetli se mi emaily ze seznamu i starsiho data. jen ty kontakty jsem si zaridila rucne. Dekuji moc za rady. Lenka
Ms outlook 2010 na 2 počítačích - jak vidět všechny maily?
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ms outlook 2010 na 2 počítačích - jak vidět všechny maily?
Naposledy upravil(a) Ltb dne 26 črc 2011 12:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu - trochu jsem to rozepsal...Ms Outlook 2010 bylo příliš obecné
Důvod: Úprava nadpisu - trochu jsem to rozepsal...Ms Outlook 2010 bylo příliš obecné
Re: ms outlook 2010
MS Outlook si ukládá poštu do souboru s příponou PST na lokálním disku, proto nemůžeš mít tyto zprávy současně i na jiném počítači. Najdi si na stolním PC tento soubor (prostě si vyhledej všechny soubory s příponou .PST) a ten s posledním datumem si překopíruj do stejného adresáře na notebooku. Pak musíš v Outlooku na notebooku "přilinkovat" tento PST soubor, aby ho mohl Outlook otevřít hned po spuštění.
Umístění souboru:
- v WinXP: Documents and Settings\<uživatel>\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook
- v Win7: Users\<uživatel>\AppData\Local\Microsoft\Outlook
Umístění souboru:
- v WinXP: Documents and Settings\<uživatel>\Local Settings\Data aplikací\Microsoft\Outlook
- v Win7: Users\<uživatel>\AppData\Local\Microsoft\Outlook
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
takze kdyz si na pevnem pc vezmu ten soubor .pst a dam do stejneho adresare na notasu, tak budu v mit notasu vsechny sve emaily? A jak to prelinkuji v outlooku?dekuji ti moc. lenka
Přilinkuješ ho takto (postup je sice pro Outlook 2007, ale myslím si, že u 2010 je to to samé):
a) Spusť Outlook..
b) V menu Soubor klikni na Správa datových souborů.
c) Přidat, nastavit typ souboru (PST), nastavit požadovaný adresář a soubor, OK a pak potvď všechna otevřená okna.
Doplněno:
V tom souboru PST máš uložené i kontakty.
a) Spusť Outlook..
b) V menu Soubor klikni na Správa datových souborů.
c) Přidat, nastavit typ souboru (PST), nastavit požadovaný adresář a soubor, OK a pak potvď všechna otevřená okna.
Doplněno:
V tom souboru PST máš uložené i kontakty.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ahojda, tak jsem si stahla na flash ten soubor .pst - ma asi 230MB. v pevnem pc byl na miste co pises. ale v notebooku ho mam nekde v dokumentech. a kdyz jsem dala pridat dalsi soubor,tak mi napise nejakou chybu - ze musim neco nakonfigurovat. a pak se nacte beze zmeny 

"Nějakou chybu" ?! Napiš PŘESNĚ popis té chyby.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
"tento datovy soubor neni nakonfigurovan. Vyberte existujici soubor pro konfiguraci, nebo zadejte nazev noveho souboru, ktery bude vytvoren"
dam v nastaveni outlooku "pridat datovy soubor" - kliknu na ten soubor outlooku co mam zkopirovany z pc a po chvili mi skoci tato hlaska. Kdyz dam OK, vyskoci mi standardni tabulka, kde si muzes vybrat soubor ve stromu win a dat OK. Jeste jenom malickost, v pevnem pc jsem ten soubor pst mela ve slozce co uvadis, ale v notebooku je v users/dokumenty/ostatni soubory outlook/outlook.pst ...dala jsem ten zkopirovany soubor jak sem (pojmenovala jsem ho outlokk.pst aby se neprepsal) a dala jsem ho i na misto,ktere uvadis. zkousela jsem mu dat obe cesty a pokazde napsal tuto hlasku.
dam v nastaveni outlooku "pridat datovy soubor" - kliknu na ten soubor outlooku co mam zkopirovany z pc a po chvili mi skoci tato hlaska. Kdyz dam OK, vyskoci mi standardni tabulka, kde si muzes vybrat soubor ve stromu win a dat OK. Jeste jenom malickost, v pevnem pc jsem ten soubor pst mela ve slozce co uvadis, ale v notebooku je v users/dokumenty/ostatni soubory outlook/outlook.pst ...dala jsem ten zkopirovany soubor jak sem (pojmenovala jsem ho outlokk.pst aby se neprepsal) a dala jsem ho i na misto,ktere uvadis. zkousela jsem mu dat obe cesty a pokazde napsal tuto hlasku.
Re: Ms outlook 2010 na 2 počítačích - jak vidět všechny mail
Na umístění souboru v cílovém adresáři de facto nezáleží. Link na něj určuješ právě dříve uvedeným postupem. Protože s touto chybou jsem se ve své praxi ještě nesetkal, tak mám dotaz: když jsi ten soubor PST kopírovala, měla jsi vypnutý Outlook?
Anebo se podívej sem.
Anebo se podívej sem.
Naposledy upravil(a) Luboš dne 26 črc 2011 13:11, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ahojda,
ja si zcela urcite myslim, ze ano...
ja si zcela urcite myslim, ze ano...
Byla jsi rychlejší s odpovědí, než jsem dioplnil předchozí příspěvek. Podívej se tedy ještě na ten odkaz, co jsem uvedl před touto mojí odpovědí.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
ted delam podle toho navodu - nasla jsem ho i v napovede MS. ale jak je v bodu karta Upresnit - nic takoveho nemam 

Tak to chvilku počkej, až si nainstaluji Outlook a pak to vyzkouším. Předpokládám, že do 10 minut to zvládnu i s testem.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2510
-
od TechShowGamer
Zobrazit poslední příspěvek
24 srp 2024 17:11
-
-
Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem - 8
- 3173
-
od Speed_dead
05 lis 2024 10:02
-
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2424
-
od MK_Vs
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 7874
-
od rhsCZ
14 kvě 2025 18:57
-