Ahoj, mám několik problémů s domácí síťí, kde je připojeno několik počítačů. Používám W7. Začnu tím, že i přes to, že jsem v ovládacích panelech odškrtl všechno sdílení souborů, tak sdílím celou mojí uživatelskou složku a uživatelé z jiného PC do ní normálně vidí!

To jest první problém. Druhý problém - pokud se chci připojit k PC s Windows XP, kliknu 2x na jeho ikonu a vylítne na mě nějaká tabulka s přihlášením, ať tam zadám, co tam zadám, dál mě to prostě nepustí, zkoušel jsem tam zadat vše, co mě napadlo - mé přihlašovací údaje, přihlašovací údaje pc, na které se chci připojit (pc nepoužívá žádné heslo a heslo to i přes to po mě chce - zkoušel jsem ho i vytvořit - nic), účet administrátora. Jak se tam mám teda jako dostat?! A třetí problém, asi (s prominutím) nejdebilnější - když se odpojím od sítě (přes ovládací panely) tak v ní stále jsem a internet mi normálně jde.

Za každou radu budu rád, tohle je na mě prostě moc. V PC nejsem žádný začátečník, ale tohle mě teda dostalo na kolena, přitom je to jen hloupá síť. Díky.