Zdravím, GTA jsem hrával před dvěma lety .. pak přestal a teď hraji asi rok ... hlavně Multiplayer. Pro zpestření hry, sem si zkusil dát pár skinů aut. Všechno šlo hladce do té doby, než sem stáhl asi nějaký špatný skin nebo sem ho špatně nainstaloval do hry. Nicméně od té doby mi ve hře asi chybí textury na mapě, a strašně se mi to seká ... už sem to zkoušel odinstalovat přeš Ovládací panely GTA samotné, i samp a znovu nainstalovat ale nic nepomohlo .. pořád se to tam neukazuje celé :/ tak bych prosil o radu jak to pořádně odinstalovat nebo jenom jak oddělat ty skiny.
Předem moc díky.
GTA san andreas Vyřešeno
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA san andreas
Odinstaloval bych hru a pročistil registry ccleanerem a smazal v regeditu, potom by to mělo jít
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
Diky za radu .. zkusil jsem takhle odinstaloval i SA:MP a mozna ze sem při postupu udělal něco špatně nebo to nejde ... ovšem části textury se vrátily ale pořád to není kompletní
. Každopádně diky za tip.

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Projdi složky do kterej se GTA instaluje, vč. tý v dokumentech (pokud se vytváří, SA sem nehrál pár let tak si nejsem jistej). Je potřeba, abys odmazal všechny složky, co zbydou po odinstalaci. Registrový kliče na to nebudou mít až zas takovej vliv, ale odebrat je samozřejmě není na škodu 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Diky .. udelal sem to .. GTA se kompletně přeinstalovalo i na Multiplayeru ... ale textury stále chybí ... nevím co stím je :/
Pokud máš win 7 zkus obnovení systému a krok zpět do doby než jsi tohle pohnojil akorad budeš muset pár prográmků možná znova nainstalovat někdy obnovení ovšem zkazí celý systém ale to jen když zlobí ramka či cache v XP je to podobné, akorád ti to vezme soubory EXE které jsi v té době stahova lči kopíroval na oddíl d: či externí hdd ale to se dá dobře vyřešit stačí v obnovení zakázat obnovení na jiných oddílech než je c: ale to už je krajní nouze jinak si myslím že to že něco nakopíruješ do adresáře se hrou nemá vliv na registry ale mohle ti zcela náhodou se spálit grafika či něco jiného jako mně začala zlobit zvukovka za 3000 tisíce korun a já ji pořád reklamoval jako pak a pak jsem zjistil že mám spálenou internal cache procesoru
Diky ale tohle mi zato nestojí
dyt je to jenom hra .. kazdopadne diky za radu :) musim jeste říct že ty textury chybí jenom přes Multiplayer a na normalni hře ne ... nevim co stim je :)

Gixan: Co to bylo za mod? Můžeš sem dát screen těch textur? Pokud ti to nejde jenom v Multiplayeru tak zkus jinej server jestli to není bug serveru kde hraješ.
hc50: Opravdu je tak těžký místo jedné věty přes 6 řádků napsat několik vět? Takhle se to nedá číst a upozorňovalo tě na to už dost lidí. Navíc to co píšeš jako spálená zvukovka a GK kvůli nakopírování souborů do adresáře se hrou je naprostej nesmysl, o spálený cache se radši vyjadřovat ani nebudu..
hc50: Opravdu je tak těžký místo jedné věty přes 6 řádků napsat několik vět? Takhle se to nedá číst a upozorňovalo tě na to už dost lidí. Navíc to co píšeš jako spálená zvukovka a GK kvůli nakopírování souborů do adresáře se hrou je naprostej nesmysl, o spálený cache se radši vyjadřovat ani nebudu..

Just Fucking Google It!
Nebo to může bejt nějaká ochrana serveru že ti ty textury odebere protože tima modama ten server pěkně zatěžuješ
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)
Petaq: nejaky skiny na auta nevim ktery přesný .. mam jich tam vic ty textury bývají na jinych mistech ... nekde na serveru v miste sou na jinem nejsou ... pro ukázku viz. foto
No na tomhle severu občas hrávám a žádný problémy, divný je ale že v singlu ti to nedělá. Jakej máš ping?
Just Fucking Google It!
Proboha to je WTSA bejvalý WTLS lol

KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)