Díky za doporučení a "za popostrčení" = do sl. System ... už mám přístup a mohu se "pokochat" pohledem do této složky = vidím kolik jednotlivé body obnovy zabírají z mnou vyčleněného prostoru pro ukládání bodů obnovy - v poslední době jsem pro tyto účely vyčlenil až 6 GB ... a byl jsem překvapen jak rozdílné objemy MB zabírají jednotlivé body obnovy ...
Ale, ale moc by mě teď zajímalo toto = jsem rád, že mám k dispozici vícero bodů obnovy a nerad o ně přicházím ... to se však občas stane při použití některého z programu pro údržb, respektive vyčištění PC = většinou jimi provedu údržbu registrů a redukci balastu na HDD ... ovšem pak vesměs zjistím, že s vyčištěním HDD se zredukovaly - až na poslední - všechny body obnovy ... a to "nevidím rád" ...
Proto by mě eminentně zajímalo pod jakým názvem bych měl v sestavě položek nabízených pro čistění HDD, pod jakým názvem = pojmenováním se sl. System Volume ... může vyskytovat = tím mám na mysli, zda třeba může mít jiný název, který pak přehlédnu a ... a dojde pak k odstranění bodů obnovy ... znaje to, tak bych mohl vyčlenit dotyčnou složku a "zachránil" tak body obnovy ... pokud by trvale měla název System Volume information, tak by to bylo jasné a snadno vyčlenitelné ... domnívám se ale - a možná mylně - že bude mít -možná - jiný název a pak tuto složku přehlídnu a při čištění dojde k jejímu odstranění ...
Uvítal bych v tomto směru osvětu či rady ...