Bacha na windows xp mode

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

hc50
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Bacha na windows xp mode

Příspěvekod hc50 » 28 črc 2011 22:49

Já myslel že když to vyžaduje virtualizaci na procesoru že v xp programech budu mít k dispozici svojí zvukovku tv kartu 3d grafiku atd a řeknu vám pravý opak je pravdou vše je emulováno grafika je s3trio rok 95 zvukovka sb16 rok 93 a fungují naplno jen externí periferie na usb tudíž pokud si chci zahrát carmageddon tdr 2000 v xp mode musím mít grafickou a zvukovou kartu externí jako grafiku externálku už jsem viděl a je to fakt humus když to shrnu win xp mode je jen na účetnictví a textové práce ani 3d či 2d animace nejsou možné a když to shrnu stačí nainstalovat virtualbox a budu na tom lépe či stejně ale nepotřebuju k tomu virtualizaci na cpu windows 7 profesional ani ultimate a možná mi i trochu půjde 3d další je ms virtual pc a tam kromě podpory usb jsem na tom stejně a stejný je i vmware player a ten podporuje od windows xp i 3d

Reklama
SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Bacha na windows xp mode

Příspěvekod SHAGOHOD » 28 črc 2011 22:53

XP mode sem nikdy nezapnul a ani nevim kde ve W7 je, a kdybych neviděl tenhle topic tak bych si na něj ani nespoměl :D
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Bacha na windows xp mode

Příspěvekod d1amond » 28 črc 2011 23:16

Nepiš prosím do budoucna delší topic jak 3 řádky a pokud už k tomu budeš nucen, dej tu a tam tečku a čárku pro oddělení textu. Háčky už ses naučil, toto nebude snad o moc těžší, dík.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”