Download binary files
Download binary files
Koupil jsem notebook s os win7 home/64.. je to muj prvni 64bitovy system a mam takovy problem..Kdyz stahuji nejaky instalacni soubor, prevazne *.exe... stahne se mi jak binary files o nekolika stech kilobitech, ktery samozrejme nespustim...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Download binary files
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Pravděpodobně špatně stahuješ a soubory se nestáhnou celé. Zkus to v jiném prohlížeči. Další možnost je pak verbeš v systému.
Pravděpodobně špatně stahuješ a soubory se nestáhnou celé. Zkus to v jiném prohlížeči. Další možnost je pak verbeš v systému.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zdravim,Dela to od ty doby co jsem to koupil a napojit net, takze verbes to nebude, ale ted sem zkusil mu v radku "ulozit jako" pridal i koncovku a vypada to ze to mozna pujde, uvidime jestli se to bude dat otevrit
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2011 10:08) ---
Tak vse funguje...trouba sem holt ja a ne ta placka predemnou
--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Črc 2011 10:08) ---
Tak vse funguje...trouba sem holt ja a ne ta placka predemnou
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud je tedy problém vyřešen, tak prosím označ téma za vyřešeno kliknutím na zelenou fajku vpravo nahoře 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2175
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 13:17