Nový mobil - do 4300 kč Vyřešeno
Re: Nový mobil
Ten se mi taky líbí, ale rád bych na něj slyšel názor od ostatních ještě..Jinak chtěl bych se zeptat, jak je to s hrami a aplikacemi..co všechno je vlastně v mobilu s Androidem ? Jsou tam nějaké základní hry, či aplikace ? Když si kupujete hru z např. www.androidmarket.cz tak vám to odečte kredit ? Nebo je tam jiný způsob ?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Qwasyx0 píše:http://www.mobilplanet.cz/d-803-samsung-ace-s5830-ceramic-white.html
Tento si budu kupovat po prázdninách
Nezlob se na mě, ale MobilPlanet už nikdy víc. Prodávají jen šedivky a reklamace se nedovoláš

V základu na Androidu bývá Gmail, GTalk, Market, Task Manager, Mapy, Navigace, YouTube. Zbytek si můžeš stáhnout z Marketu. Jinak platba na Marketu probíhá tak, že si založíš účet, ten "spáruješ" s bankovním účtem a platba bude probíhat skrze banku, ale okamžitě. Jako bys platil kartou. Pokud ale uvažuješ o smartphonu s Androidem nebo jiným systémem je většinou dobré pořídit i datový tarif, protože bez něj je ten mobil poloviční. Prostě data kdekoliv jsou základ, i když jsou skoro na každém rohu WIFI.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A když bych si časem chtěl updatovat Android na novější verzi, přijdu tím o záruku na mobil ?
Sám jsem majitelem Samsungu Gio, uvedeného na začátku. Mám ho sice jen měsíc, ale žádný problém, co si zmiňoval, nemám. Žádný zamrzávání, wifi bez problémů. Jsem připojen každý den... Za částku necelých 4,5 tisíc parádní telefon. Taky jsem zvažoval toho Ace, ale za ten příplatek mi to nestálo. Sice má vetší displej, ale má stejné rozlišení jako Gio...A v porovnání s LG OO zase vyhrává Gio díky rychlejšímu CPU a lepšímu vzhledu. Ten LG je, podle mě, tragickej. A to že má relativně málo RAM mě nijak netrápí. Nemám zapotřebí mít spuštěných 10 aplikací současně. Co se týká vzhledu, určitě bych to nenazýval čínskou kopií... Je to fešnej telefon. Doporučuju
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud budeš updatovat oficiální cestou, tak ne
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
U Samsungu je oficiální cesta přes Kies. Neoficiální Odin. Pokud ale nahodíš novější neoficiálně a chtěl bys reklamovat, tak musíš nahodit starší verzi a až pak jít. Žes něco přeinstalovával nepoznají
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
A teď ještě poslední dotaz- když si koupím např. ten LG optimus one v kamenném obchodě dejme tomu Vodafone a vložím tam simku t-mobile tak nemá to nijak android zabezpečený, že nutně potřebuju Vodafone kartu ? asi to je stupidní dotaz, ale stejně si to chci raději ověřit...
proč uplně odpadl ten Wildfire?
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
Vypadá hodně dobře, ale 6,5k za mobil dát nechci, nebo spíš nemůžu a nerad kupuji použité věci...
neřikal jsem použitý http://aukro.cz/novy-htc-wildfire-s-2gb ... 17887.html
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
a co tento http://www.mobilprovas.cz/detail/616801 ... lade-grey/ je teda cca o 1000 kč levnější ale to snad nevadí
, jinak má lepší display než Wildfire i LGOO.

i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
No... Tou značkou si nejsem jistý... Jinak displey to nemá lepší, jen má lepší rozlišení...Já mám http://1-2umobil.cz/shop/index.php?main ... ts_id=2120 což je skoro to samé jako ten tvuj no name, akorát bez Androida. Ale nemůžu si ho vynachválit, prakticky jako Nokii 6300 

CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2523
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4160
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 1998
-