RUNDLL Vyřešeno
Re: RUNDLL
rad bych, jsem u bodu jak mam pretahnout Script na CF , jenze mam problem, nemuzu to udelat kdyz bezi antivir (me pise ze bezi avast) , jenze ja ho nemuzu vypnout, kdyz se zapne pocitac, napise to ze nemuze najit Language.dll a jeste neco v zavorce a tak bezi ochrana ale ja se do avastu nedostanu... snazim se ho od/preinstalovat , ale nejak se mu nechce :/
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to udělej v nouzovém režimu. Tam by AVAST neměl otravovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
zkousel jsem, ale porad to pise ze bezi... tak tam asi jde
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V nouzovém režimu se spouští jen základní procesy nutné pro chod systému a AVAST mezi ně rozhodně nepatří. Odinstaluj AVAST, pročisti registry CCleanerem a pak to zkus znovu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jinak ten avast.. koukal jsem v programu files porad je .... v Pridat a odebrat programy neni ... a kdyz stahnu z avast.cz novej (setup) , tak to pise ze to deinstaluje a nakonci se napise ze to nebylo uspesný, tak nevim .....
ted zkousim ten ccleaner... docela dost veci to naslo v registrech .. a mezi nima i neco ze chybi sdilene dll nebo co .. mam dat opravit problemy?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oprav, ale vytvoř zálohu registru. CCleaner ti ji nabídne
opravilo to 700 problémů :X ... zalohu mam :)
a co s tim avastem? .... Jinak v nouzovim rezimu mi fakt vcera cf psal, ze je aktivni avast antivirus.....
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi to určitě odinstaloval, tak to i přes výstrahu spusť
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
jak jsem rikal, v pridat nebo odebrat soubory avast neni, kdyz stahnu novej setup, tak mi nejde nainstalovat a nadpis se z instalace zmeni na deinstalizaci a napise to ze nebyla uspesne dokoncena.... kdyz jsem se kiouknul do programu files, tak je tam avast a tam je plno souborů a slozek, tudiz fakt nevim jestli je nebo neni odinstalovanej ... hledal jsem na netu a dam sem odkaz ... http://forum.avast.com/index.php?topic=80094.0 .. kdyz zapnu pc ,tak mi to pise to stejny co jemu ...
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si TFC
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Pak normálně prove'd script v Combofixu , i přes varování pokračuj , hlášku potvrď.. Avst pak odmažu v Combofixu.
Otevři soubor a zavři všechny ostatní okna, Klikni na Start k zahájení procesu. Program by neměl trvat dlouho.
Poté by se měl PC restartovat, pokud ne , proveď sám.
Pak normálně prove'd script v Combofixu , i přes varování pokračuj , hlášku potvrď.. Avst pak odmažu v Combofixu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra