Pripojeni repro 5.1 + sluchatka zaroven

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

F$$lings
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Pripojeni repro 5.1 + sluchatka zaroven

Příspěvekod F$$lings » 01 srp 2011 19:05

Dobry den potreboval bych poradit jak pripojit moje repro 5.1 a moje sluchatka ktere maji v sobe zabudovani i mikrofon tak abych je mohl mit zaroven zapojene a bez nastavovani ve windowsu je pouze prehodil podle potreby. Mam klasicke vystupy vzadu ze zakladni desky pro reproduktory a pak mam jeste z boku bedny dalsi dve zdirky zelenou a ruzovou takze mikrofon a sluchatka. Muj problem je ale ten ze ty bocni vystupy nefunguji a nevim jak je zapnout i kdyz mam na desce vse zapojene tak jak ma byt. Dokazal by mi nekdo poradit jestli to jde udelat nejak jinak dekuji.

Reklama
Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Re: Pripojeni repro 5.1 + sluchatka zaroven

Příspěvekod Funstorm007 » 01 srp 2011 19:09

Mno pokud ti ty boční nefungujou tak je asi mít zároveň zapojené nemůžeš, to je jasná věc. Teď zbývá jen vyřešit proč nefungujou...

F$$lings
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod F$$lings » 01 srp 2011 19:19

No nejak to jit musi protoze kdyz sem pripojim na team speak tak casto slysim jak nekdo rika moment dam si sluchatka a netrva mu to asi 20 sec takze to urcite jde mit zapojene zaroven ale je tu jeste jedna otazka a to ta jestli vadi to ze mam 5.1 protoze pokud bych mel stereo repro tak bych nemusel nic prenastavovat ale takhle asi bohuzel budu muset.

Funstorm007
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Funstorm007 » 01 srp 2011 19:24

Mám taky 5.1 repro zapojené normal vzadu a když chci sluchátka, tak když je zrovna nemám někde zahrabané tak je zapojím do předního panelu v čase do 5-10ti vteřin.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”