Ahoj, budu skládat PC, tak vybírám case. Našel jsem tuhle s regulací větráčků. Ale dívám se, že tam nikde nevidím přední USB a audio,mikrofon jacky. V popisu zboží jsou napsané tak nevím...co myslíte?
Nejspíš bude ten panel schovanej dole pod tím plastem, kterej půjde odklopit ale kdo ví. Jinak značka case je mi neznámená, takže bůhví co to je za kvalitu. Podíval bych se radši po jiný :)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Od Asusu netuším, bednu sem od nich žádnou nikdy neviděl. Možná změň název na něco jako "Pomoc s výběrem nové skříně". Naláká to víc líd a dostaneš víc rad a názorů :)
Nahodile sem našel tyhle od CoolerMaster, kterej dělá alespoň trochu kvalitní skříně:
Ta case určitě má pod předním panelem USB i audio.Cena bude odopvídat kvalitě.Takže to budou asi tenké plechy.Nicméně levné CoolerMastery mají plechy taky tenké.I skříně Thermaltake za cca.1000,-kč nejsou zrovna pevné.Záleží na tobě.Použít ji můžeš.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Zkušenosti Ti tu nikdo neřekl Jen názor. Být tebou, našetřím ještě o cca 200kč navíc a vezmu kteroukoliv od CM Elite serie. Jsou to velice oblíbené a kvalitou ověřené skříně. Nejde jen o plech, jde i o jiné přednosti, jako děrovaná přední část pro lepší proudění vzduchu, prachové filtry a v neposlední řadě ( na co většina uživatelů zapomíná ) materiál, z kterého je vyroben mechanismus u vypínácího tlačítka, reset tlačítka apod. Tyto části čas od času praskají vlivem opotřebování u levnějších skříní.
To není, má kabelový management, zdroj dole, velmi líbivý design. Ale je to celkem neznámá značka a jistě museli někde ubrat, nejspíš na plechách. Tady na PC help s nima ještě nikdo skušenosti nemá (co jsem aspoň četl) a tak je to na vážkách. Jinak za tu cenu je ta skříň asi bezkonkurenční.
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
jdu si zase jednou pro radu - švagr by si rád pořídil notebook, primárně na hry, bohužel já se v tom už absolutně nevyznám. Pracovně je vždycky měsíc na montáži v Německu, proto stolní PC nepřichází v úvahu.
Představoval by si ideálně...
Poslední příspěvek
Lacine kramy kolem 30 tisic Kc budou hodne topit vsechny.
Osobne bych vzal to, co ma Ryzen procesor a minimalne 3 roky zaruku.
Tu delsi zaruku bych dokonce preferoval, protoze kdyz tesne po zaruce umre deska tak je to oprava v cene noveho...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
chtěl bych poprosit o pomoc s výběrem chytrých hodinek.
Jde mi především o zdravotní důvody - monitoring tepu a spánku. Aby šly spárovat s iphonem a pokud možno, co nejlevnější.
Nechci utrácet za Apple Watch, tak hledám nějakou...
Poslední příspěvek
Moje t rex maximální ponor 4 m na bazéně + skoky do vody... a zatím žijí.