Dobrý den,
mám problém s připojením internetu na jednom PC. Internet funguje tak, jak má.. na ostatních PC v síti internet běží. Na jednom PC vyskakuje pořád hláška "Síťový kabel odpojen" hned zase skočí "načítání IP Adresy" a pak zase odpojen, takhle to pořád problikává (nedostanu se ani na grafické rozhraní modemu).. IP adresy načítá DHCP, ale když nastavím IP adresu napevno, tak problikává "Síťový kabel odpojen" a "Připojen", dříve to dělalo taky, ale jen to občas probliklo a po chvilce vše zase fungovalo... přeinstaloval jsem systém, zkoušel aktualizovat ovladače, zkoušel jsem jinou síťovku (normálně je tam integrovaná) a taky to nešlo, kabely jsou v pořádku, modem taky.. Už mě nic nenapadá, prosím Vás o radu.
Díky moc za všechny reakce
Problém s připojením (síťový kabel odpojen)
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problém s připojením (síťový kabel odpojen)
Vítám Tě na Pc-help! Zkus vyčistit Pc programem Ccleaner a to i registry (povol zálohu). Potom spusť kontrolu disku s případnou opravou chyb. Následně můžeš prověřit paměti kontrolou programem Memtest. Předpokládám, že PC je bezpečně bez virů a jiné verbeže. Jinak doporučuji dát log z programu HiJackThis do stejnojmenné sekce. Návod najdeš v této sekci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 3036
-
od kecalek