...už jsem si myslel, že ano, ale bohužel....
stress testy grafiky ok., vzhledem k tomu, že se toto děje pouze při využívání síťového připojení, zkusím se orientovat tímto směrem....
modrá smrt - kontrola logu Vyřešeno
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Re: modrá smrt - kontrola logu
Snad nebude vadit že to napíšu do tohoto tématu. Také mi to na internetu házelo bluescreen ale jinak ne, bylo to ovladačem na síťovou kartu. Člověk by ani netušil že to kvůli tomu bude házet BSOD.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
...určitě nevadí....
Včera jsem aktualizoval - i W7 si natáhly při instalaci drivery z r 2006, tak jsem je upnul na 2010, tak uvidím ...jinak dík za tip.....
Včera jsem aktualizoval - i W7 si natáhly při instalaci drivery z r 2006, tak jsem je upnul na 2010, tak uvidím ...jinak dík za tip.....
P.S. Co přesně to píše na tom Bluescreenu? Máš kdyžtak možnost to nějak vyfotit?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
..doufám, že ho již neuvidím,pokud ano, zkusim ho blejsknout. Jinak to bylo něco ve stylu STOP....čísla....výpis fyzické paměti RAM ....restart
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si Memtest:
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Vlož sem jako přílohu obsah složky minidump:
C:\windows\minidump
Do políčka vlož největší velikost Tvé jednotlivé paměti RAM (256,512 nebo 1024,2048) dej Start , nech nejméně 2h běžet , pokud bude po 2h stále 0 errors , jsou v pořádku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
....test proveden Memtest86+-4.10-USB, ten odkazovaný ve free verzi pouští jenom 512MB. Testováno přes 2 hodiny - bez chyb, bez logu...
přiložen snímek obrazovky..
přiložen snímek obrazovky..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přes klik pravým na tento počítač - Vlastnosti - záložka Upřesnit - Spouštění a zotavení systému - Nastavení a odškrtni možnost Automaticky restartovat a pak sem dej tu chybu ve formátu STOP:0X0XXXXXXX a mrkneme na to, co problémy způsobuje
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
minidump u xp prázdný, ale jak jsem uvedl výše, aktualizoval jsem v obou systémech / 2 dělené hdd / ovladače síťovky a zatím dobrý, v případě krachu screen vyfotím a upnu...zatím díky
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Až budeš mít screen vyfocen , znovu si zapni ten restart , a pokud bude , podívej se do minidumpu a vlož mi ho sem jako přílohu.
+
Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
+
Stáhni si OTL by OldTimer
na plochu. Ujisti se , že máš zavřena všechna ostatní okna a poklepej na ikonu OTL.Nahoře v okně pod Výstup klikni na minimální výstup.Pod Běžné registry změň na Vše. Zatrhni Kontrola na havěť “LOP“ a Kontrola na havěť “ Purity“ . Klikni na Prohledat. Všechny ostatní nastavení ponech jak jsou. Sken může trvat dlouho, až skončí otevřou se dva logy:
OTL.Txt
Extras.Txt
Jsou uloženy ve stejném místě jako OTL. Oba logy sem prosím zkopíruj.
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
...zatím drží a to dostává od dcery záhul - JDown na plný zátah do toho několik oken ve firefoxu plus nějaké ty onlajnovky.....