Hledám strategii Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Hledám strategii  Vyřešeno

Příspěvekod marxadus » 02 srp 2011 18:22

Čau, hledám nějakou budovatelskou strategii typu třeba Capitalism 2, kde řídím a rozvíjím určitou firmu, mělo by to mít funkční multiplayer (což sice Cap 2 má, ovšem již nefunkční díky zastaralému ubi.com programu) NEBO něco na styl The Guild 2: Renesance (hrál jsem jen tento samostatný datadisk, původní The Guild 2 ne, ale pokud je to méně náročné než tento datadisk, pak mi to řekněte :D ), což jsem hrál jen chvilinku kvůli staršímu hardwaru. To by taky mělo mít funkční multiplayer.
Nemělo by to být nic náročného, vzhledem k mému staršímu PC (tedy především k procesoru, RAM i grafickou kartu jsem vyměnil za novější):
Procesor: Intel Celeron 1.7 GHz
RAM: 2 GB
Graf. karta: ATI Radeon HD 4650 1 GB
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

Reklama
kimi999
Level 4
Level 4
Stav:

Re: Hledám strategii

Příspěvekod kimi999 » 02 srp 2011 18:27

Zkus Europa 1400: The Guild, to je jednička k The Guild, ze začátku složitá ale zabere desítky hodin. (Pokud tě chytne)

exoloss
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod exoloss » 02 srp 2011 23:49

Zkus Imperial Glory nebo Rome total war nebo Anno 1404

marxadus
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod marxadus » 03 srp 2011 12:12

Ani jedno není zrovna to, co hledám, jednak RTW i Anno 1404 jsem už hrál (navíc Anno 1404 můj komp rozjede jen stěží) a jednak tu hledám buď budovatelsko-ekonomickou strategii nebo strategické (realistické) RPG z pohledu jednotlivce.
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Hry”