Active Virus Shield možná není tak skvělý jak se říká...

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Tommy.
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tommy. » 08 led 2007 23:15

tak dobře, díky, určitě si nechám poradit, v těchto věcech jsem víceméně laik 8) a můžu mít teda spuštěné oba rezidentní štíty nebo jen v terminatorovi?

Reklama
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod fredik » 08 led 2007 23:24

Platí obecné pravidlo že by měl být spuštěný jen jeden rezidentní štít tzm. jeden antivir a jeden antispyware. Takže si nech zapnutý rezidentně jen ST a WD používej na občasnou kontrolu nebo naopak.

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 08 led 2007 23:26

:? Měl by být spuštěn vždy jen jeden rezident antiviru a jeden antispywaru . . . . . . . ale fachčí to dobře i když zapnu oba antispywary najednou (Defendera i Termouše). Někdy mi připadá že toho Windows Defendera tu mám jen na parádu. V 99% případů totiž při podezřelé aktivitě vyskočí okno s dotazem právě od Termouše. Málokdy se mi stalo že by na mne jukli oba. Mám to takhle skoro rok a nepřekáží si. Ještě to tak nějaký čas nechám a začnu uvažovat o vykopnutí Defendera anebo ho přesunu "do důchodu" - bude vypnutý a použiju ho jen pro občasný skenování kompu pro klid duše. :wink:

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 08 led 2007 23:28

fredik píše:Platí obecné pravidlo že by měl být spuštěný jen jeden rezidentní štít tzm. jeden antivir a jeden antispyware. Takže si nech zapnutý rezidentně jen ST a WD používej na občasnou kontrolu nebo naopak.

. . . . . . . . . . ssssssssakra . . . . . to musíš bejt tak rychlej ???????? :D :D :D :D

Tommy.
nováček
Stav:

Příspěvekod Tommy. » 08 led 2007 23:31

OK! Děkuji vám oběma :wink:

shark1359
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod shark1359 » 08 led 2007 23:34