Dobrý den potřebuji pomoc jsem v koncích.
Na facebooku mi napsal člověk jmenem Honza Borz normální fotky přátel mnoho to nebude Fake.
On ikdyž je čech namně začal mluvit anglicky tudíž jsem mu odpovídal a on mi napsal jestli se chci zasmát.
Odpověděl jsem že ano on mi poslal odkaz žadný hrozby nic odkaz na Youtube klik jsem naněj a ono mně to přesměrovalo na youtube.
Naněm se ukázalo anglicky že je to film a já jsem v hlavní roly byl jsem naštvaný co je a co když to je prasárna a je fake atd...
ale chtělo to plugin Adobe Flash player ikdyž jsem ho měl...
stahl jsem ho a instaloval vtu chvíly mi tam skočil troják a už nic se nedalo dělat.
vypl se mi PC a konec ted píšu z Nothebooku.
Když ho spustím PC tak se ukaže načítání Windows XP Professional.
ukáže se mi ovšem ZVĚTŠENĚ přihlášení na muj PC učet s jmenem heslem obrazkem určotě víte oco jde.
když jsem zadal heslo počítač skočil do NOUZOVÉHO REŽIMU tudíž navšech stranách v levém rohu nahoře v pravém,i ve spodních rozích mam napsano : Nouzový režim a nahoře něco s Pack 3 net. prosím co stím
Trojský kůň -VIR
Re: Trojský kůň -VIR
To by chtělo log do sekce HiJackThis. Koukni sem memberlist.php?mode=viewprofile&u=9362 a dole v podpisu je napsáno HiJackThis tak na to klikni a přečti si to.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ach jo, 100x se to tu řešilo a další a další se chytí. Pokud funguje stav nouze s prací v síti, tak udělej tohle:
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranìní historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit doèasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po probìhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
Stáhni si ATF Cleaner
Poklepej na ATF Cleaner.exe, klikni na select all found, poté:
-Když používáš Firefox (Mozzila), klikni na Firefox nahoře a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
-Když používáš Operu, klikni nahoře na Operu a vyber: Select All, poté klikni na Empty Selected.
Po vyčištění klikni na Exit k zavření programu.
ATF-Cleaner je jednoduchý nástroj na odstranìní historie z webového prohlížeče. Program dokáže odstranit cache, cookies, historii a další stopy po surfování na Internetu. Mezi podporované prohlížeče patří Internet Explorer, Firefox a Opera. Aplikace navíc umí odstranit doèasné soubory Windows, vysypat koš atd.
Stáhni si Malwarebytes' Anti-Malware
Nainstaluj a spusť ho
- na konci instalace se ujisti že máš zvoleny/zatrhnuty obě možnosti:
Update Malwarebytes' Anti-Malware (Aktualizace Malwarebytes' Anti-Malware) a Launch Malwarebytes' Anti-Malware (Spustit aplikaci Malwarebytes' Anti-Malware), pokud jo tak klikni na tlačítko Finish
- pokud bude nalezena aktualizace, tak se stáhne a nainstaluje
- program se po té spustí a nech vybranou možnost Perform Quick Scan (Provést rychlý sken) a klikni na tlačítko Scan (Skenovat)
- po probìhnutí programu se ti objeví hláška tak klikni na OK a pak na tlačítko Show Results
- pak zvol možnost Save Logfile a ulož si log na plochu
- po té klikni na tlačítko Exit, objeví se ti hláška tak zvol Ano
(zatím nic nemaž!).
Vlož sem pak obsah toho logu.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no jo jenomže jak to mam stahnout když se nedostanu na plochu nic ja se prihlasim na ucet a ono mne to neprihlasi a kopne zas do nouzoveho a tam uz nemuzu nic delat a mimochodem nad mim uctem se najednou objevil ucet jmenem Administrator ktery tam nikdy nebyl -- ja se vubec nedostanu na plochu ..
Trošku OT, můj rekord v trojanech byl kolem 263 myslím, nemám pamatováka. S vypnutým antivirem cca 2 měsíce, pc jel jako bez virů, nevím co to mělo znamenat. Avast ale našel 260 trojanů (něco kolem).
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Účet administrátor v nouzovém režimu je normální. Přihlaš se pod ním. Heslo bude to, cos zadával při instalaci systému. Pokud jsi nezadal žádné, bude účet bez hesla
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
bohužel heslo tam zadával muj otec který před 2 lety umřel newím co je to za heslo ...
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže když to shrneme, nejde ti ani normální ani nouzový režim. Instalační CD Windows máš?
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co vyzkoušet todle: http://ophcrack.sourceforge.net/download.php?type=livecd
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se jedná o to CD na hack hesla, tak je to zbytečné. Jestli je heslo delší jak 8 znaků a má v sobě diakritiku, tak jej to nenajde
ano mate pravdu jedině poslední šance asi je přeinstalovat Windows přeinstaluju na Vistu ..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi opravdu rozhodnut pro přeinstalování systému, tak si první zazálohuj důlažitá data. Stáhni si Live CD Ubuntu, vypal jako obraz disku, nechej v mechanice nabootovat a zvol možnost vyzkoušet. Připoj externí disk/flash a důležitá data přetáhni na něj. Dej pozor co přetahuješ ať si to svinstvo nenataháš i do druhého PC. Pak normálně Windows přeinstaluj
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”