AVAST 6 prestal pracovať

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: AVAST 6 prestal pracovať

Příspěvekod memphisto » 03 srp 2011 10:38

Jenom při pomalém formátování se systém pokusí opravit chyby na disku. Rychlý pouze smaže data. Programy na údržbu disku jsou, ale jejich účinek je pochybný :smile: Jinak v dnešní době nic nevydrží věčně a mám pocit, že vše je dělané jen aby vydrželo do konce záruky a pak umřelo. Hold to pro ně není kšeft, kdyby disky vydržely jako před cca 5 lety :smile:

SimiX: Sakra, chlape, už tě několik lidí upozornilo, že pokud nemáš k tématu co dodat, tak alespoň nemel kraviny a zdrž se komentáře :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Reklama
Riviera kid
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: AVAST 6 prestal pracovať

Příspěvekod Riviera kid » 03 srp 2011 14:28

samael.35 píše:Jedná sa o notebook. Reinštaloval som win v nádeji že pri formáte sa dá hdd "do poriadku" ale bohužel.... Je voľajaký programček na opravu hdd? Preskenoval som hdd programom Hdd Regenerátor 2011 ktorý chybné sektory nenašiel........a to mám platenú verziu.. Máte nápad na program podobný Hdd Regenerátor ktorý by mi na čas do kúpy nového hdd voľajako pomohol udžať hdd v kondičke?

i disk je je jen součástka, pokud odchází, ani Bůh to nezastaví :D
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”