Ahoj, kámoška by chtěla doporučit mobil, cituji: "pamět velká,dobrý přehrávač,filmy,videa,mp3..proste vse,internet,wifi,bluetooth,fotak co nejvic mpx..." A hlavně, na ceně nezáleží, prej jí to někdo koupí a je jedno kolik to bude stát asi se s tim pánem seznámím...Každopádně já jsem jí doporučil iPhone 4 a Samsung Galaxy S II... Co byste doporučili vy jako nejlepší mobil?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Na výběr má asi ty 2 nej - iPhone 4 a Samsung Galaxy S II Ať se rozmyslí sama... Asi bych šel do toho Samsunga, ale jelikož mám rád i eleganci a luxus tak bych si vzal iPhona... Vem si to takhle, kamarád má iPhone a plno věcí na něm nemůže dělat (např. normální odeslání písničky přes bluetooth - nejde... příjmout to může jedině další iPhone) , já mám Samsung a jsem 100% spokojen... Plno neomezených funkcí - Apple to má taky, ale vše celkem dost placené...
Přesně jak říká memphisto, pokud slečna není aspoň trochu geek tak si s androidem nevyhraje tak aby jí vyhovoval a bude na něj nadávat. Vzhledem k tomu že iPhona si sice spousta lidí chválí, ale zase si dost lidí stěžovalo na to, že jeho kompatibilita s PC není tak ideální jak by mohla, tak bych ho taky úplně nedoporučoval... (jo, a taky nemám Apple rád, ale to sem nepatří) Podíval bych se po nějakém nabušeném symbianu, třeba Nokia 500 vypadá slibně, má dokonce i výměnné kryty. Ale foťák nicmoc. Nebo Nokia E7. Nicmémě protože mám už nějakou dobu android tak nevím jestli symbiany ještě stojí za to. Každopádně ještě jednou opakuju že pro lidi co chtějí telefon zapnout a používat jeho funkce není Android ideální. Možná ještě WM, na který by částečně mohla být zvyklá z PC.
Ahoj
muj současný Redmi note 11 co stál asi 5.5tis před 2? rokama má křachlej displej - sklo rozpraskané. uvažuji o opravě, což bude kolem 2.5 tis a telefon bude nějakou dobu ok nejspíš (težko říct, kdy se rozhodnu koupit jinej protože se občas seká...
Poslední příspěvek
Nahradni displej stoji kolem 500 Kc. Co stoji zbyvajicich 2000 Kc?
Za 2500 Kc oprava smysl nema, kdyz si koupis za par stovek displej a vymenis tak to smysl ma.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?
Pokouším se na mém mobilu zobrazit displej vzdáleného mobilu.
Na vzdáleném mobilu jsou zobrazena data z fotovoltaiky na chalupě.
Potřeboval bych tam občas pro kontrolu nakouknout.
Zkoušel jsem Anydesk, TeamViewere a kdoví co všechno,...
Poslední příspěvek
Nainstaluj do tvého mobilu a na ten stroj, kde máš Home Assistanta Tailscale. Je to jednoduchá VPN, propojí ti to obě zařízení do jedné sítě a z mobilu se pak můžeš normálné dostat do Node-RED nebo webového rozhraní Home Assistanta. Je to zdarma....
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
Na jakoukoliv normální grafiku bude 850W s velkou rezervou stačit.
Některé chladiče mívají instalační sety na novější generace procesorů, které nemají nejteplejší místo uprostřed, ale Dark Rock 4 myslím ne. On je to ale stejně rozdíl v jednotkách...
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?