Ahoj www.seznam.cz má nový vzhled? Nebo mám něco s prohlížečem Já na Seznam moc nechodím takže nevím jak už to je dloho takto... Pokud je to nový vzhled, tak jak ho hodnotíte? Já bych řekl, že je to Seznam no, mám raději Google
Zdravím všechny, potřeboval bych pomoci s řešením pomocí VBA jde mi o jedno mám rozbalovací seznam(combobox), kterému jsem nastavil uzamčení. V momentě,
kdy uživatel napíše vstupní text(string), nikoliv číslo combobox se "odemkne" a bude...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
Dobrý den.
Mam už delši dobu Alldocube X Neo Snapdragon 660 z banggood a je nějak zpomalený.
Nepomohlo aní reset do default.
Tak koukam po něčem novějšim.
Docela se mi libi Lenovo Tab P12 s matným displejem.
Poslední příspěvek
Na co ten tablet používáš se dozvíme ... web a pošta ? Nebo hry ?