Zdravím, v první řadě se omlouvám za spam jak od malého kluka ale když mě všechny otázky napadnou až po nějaké době, kdy už jsou předešlé topicky někde v křemíkovém nebi.

Takže k problému.. Potřeboval bych chladič na procesor, mám AMD Phenom II X6 1090T a boxovanej chladič. Chladič chladí myslím pěkně.. Taktnul jsem proceosr přes OCswich na desce o 10% na nějakých tuším 3,54Ghz, při prohlížení netu a takovém nicnedělání to jede na těch 34°C při zátěži to leze někam k 54°C což si jako laik myslím není špatné ale ten chlapec hučí, huláká div nebrečí.. Když chvilku něco hraju či cokoliv dělám tak to je rámus jakoby vedle mě někdo brousil flexou, chlapec huláká snad od samého začátku ale ve straší bedně to nebylo tak znát ale co jsem koupil HAF 922ku s bořním 200mm větroněm a postavil to na stůl tak to je dost znatelně slyšet, tudíž jsem se rozhodl to řešit pomocí nového chladiče, jen nevím který. Vím(nebo si to myslím) že chladiče značky noctua jsou dobrý ale zase si za to nechaj zaplatit(asi) takže bych chtěl nějakou levnější alternativu.
Tudíž shrnutí:
Procesor:
AMD Phenom II X6 1090T - 3,54GHz (AM3)
Case:
CM HAF 922
Proudění vzduchu:
V přední části větrák průměr 200mm fouká vzduch dovnitř, boční větrák 200mm fouká vzduch dovnitř, zadní větrák (tušim 120mm) fouká ven, a vrchní větrák 200mm fouká ven. Zdroj je dole a jede sám na sebe..
To je snad tuším vše, co je potřeba vědět.. Díky za tipy.. :)
MSI 890GXM-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel