No asi by bylo nejelepší, aby jsi si to přeměřil, takhle se to asi těžko dá odhadnout. Rozměry chladiče jsou u jeho popisu. Já např., když jsem kupoval Nocutuu do staré case a nevěděl jsem, zda se tam vejde, vzal jsem kružítko dal zhruba do středu box chladiče a obkroužil.
Pecka, s tím kružítkem mě to vůbec nenapadlo Tak jsem to nějak poměřil proštudoval a pokud nejsem uplnej debil tak se tam vejde.. Pokud debil jsem tak bude někdy kolem středy na zdejšim bazaru Děkuji za rady a myslím že je vyřešeno.. :)
MSI 890GXM-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel
Ahoj,
uvažuju o koupi Ryzenu 7 8700G, zatím bez dedikované grafiky. Řeším, jestli stačí box chladič, nebo má smysl rovnou koupit lepší (kvůli hluku a teplotám). Taktovat neplánuju.
Díky za názory!
Poslední příspěvek
Zbytečné duplicitní téma, řeš v původním tématu i se sestavou:
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.
Dobrý den, dnes jsem skládal pc z komponentů : rtx 4060ti, i7-12700kf,Corsair CX650,Kingston FURY 32GB KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black,ASROCK B760 Pro RS.
Počítač naběhne v pohodě na plochu, ale při zapínání svítí na základní desce:...
Ahoj, chtěl bych poradit ohledně nového chlazení. Zde jsou moje komponenty a pod ně vypíšu i problém.
Mám -
1.Procesor - AMD Ryzen 5 5600
2.Chladič na procesor - ARCTIC Freezer A35 A-RGB
3. pasta použitá - ARCTIC MX-4 Thermal Compound
(sestaveno...
Poslední příspěvek
Foto otevrene skrine, kde je videt rozmisteni komponent a vsech ventilatoru by se hodilo take.