Sudoku Vyřešeno
Re: Sudoku
Dál nemůžeš, musíš zpátky!
Předpokládám že ty modré číslice jsou počáteční a černé jsi doplňoval ty. V tomhle případě asi nápověda nekecá, takže ta tvoje černá trojka tam být nemá.
A když se pořádně podíváš na druhý problém, tak vlevo v řádku máš šestku, nahoře ve sloupci máš šestku, minimálně jedna z nich tam nemá být!
Nejjednodušší asi bude všechno smazat a začít zase od začátku, tentokrát trochu pozorněji.
Předpokládám že ty modré číslice jsou počáteční a černé jsi doplňoval ty. V tomhle případě asi nápověda nekecá, takže ta tvoje černá trojka tam být nemá.
A když se pořádně podíváš na druhý problém, tak vlevo v řádku máš šestku, nahoře ve sloupci máš šestku, minimálně jedna z nich tam nemá být!
Nejjednodušší asi bude všechno smazat a začít zase od začátku, tentokrát trochu pozorněji.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Děkuji za snahu, ale je to právě naopak...ty černé číslice jsou původní. Takže co s tím...to je neskutečný paskvil :-)
Aha, tak to je fakt nějaké vadné
Zítra to zkusím rozlousknout.
P.S. Tak spíš až po víkendu, teď fakt nestíhám

P.S. Tak spíš až po víkendu, teď fakt nestíhám

Naposledy upravil(a) faraon dne 06 srp 2011 09:17, celkem upraveno 1 x.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Už to vypadá trochu lépe, ale stále to není ono. Nešlo by celou tuto hru smazat a dát tam úplně novou? Děkuji 

Zatím můžeš zkusit i můj link, pro ukrácení chvíle >>> viewtopic.php?f=11&t=50135&start=9 (http://www.lusk.cz/seznam_typ_krizovky.php?id=38)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Proč by se mělo měnit celé pole jen proto, že jsi narazil na bug? Celá řada hráčů tuto hru zvládla a postoupila dále. Ta hra má řešení a dá se odehrát i bez nápovědy. Vynuluj pole a začni znova. Minimálně již víš, že na políčku kde jsi dostal blbou nápovědu, nemá být trojka. Napovím ti, že správně má být 4.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
A ty šestky, co jsem označil, ti připadají v pořádku? To bych chtěl vidět toho machra, co tuto hru dokáže odehrát...asi ne co.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou naprosto v pořádku. Na obrázku máš seznam "machrů", co to dokázali. Včetně mě 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Karlos, promiň, ale já tomu nerozumím. Pokud je šestka v řádku i ve sloupci, tak to už je špatně a proto výsledek nemůže být nikdy dobře. Já jsem si myslel, že sudoku je založené na tom, že ve sloupci v řádku a ve črverci je pouze jedno číslo od 1 do 9.
Takže machři dodělali toto sudoku přesto, že je to krávovina, ale pouze já jsem se na tento nesmysl zeptal. Nic ve zlém :-)
Takže machři dodělali toto sudoku přesto, že je to krávovina, ale pouze já jsem se na tento nesmysl zeptal. Nic ve zlém :-)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten poslední obrázek je správně. Co se ti na něm nezdá? Vždy to bude v nějakém řádku i sloupci
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”