Zdravím, jelikož se blíží školní rok a jak se znám učit se mi chtít nebude, chtěl bych něco co bych si mohl zahrát vždycky hodinku, dvě večer. Docela mě baví MMORPGčka, ale nechce se mi platit, takže kdyžtak něco, co má i free servery (WOWko jsem hrál a jsem rád, že sem s tím dokázal seknout ..už rok abstinuju)...dále nějaký střílečky, RPGčka. Prostě cokoliv, co je ještě hodně multiplayrově hrané, klidně starší, ale ne aby tam zas byli kostičky.
Naposledy upravil(a) tanner dne 08 srp 2011 23:03, celkem upraveno 1 x.
Jo world of tanks je pecka dokud si neuděláš 7tier tanku.. Pak to bez prémka téměř nejde hrát.. Já teď hraju bez prémka 10tier tanku a je to utrpení.. Za bitvu i s výhrou je člověk krásně 10-20k v mínusu na creditech ale zase 250kč /měs prémko není tak strašný aby si to nemohl dovolit i školou povinný a pokud si to dovolit může je pak hra uplně o něčem jiném a dostatečně zabaví.. :) Pak ty CoDčka, CoD2 je řežba jak cyp popřípadě BF2. Je toho mraky co se dá hrát.. :)
MSI 890GXM-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel
League of Legends http://eune.leagueoflegends.com/ Tam si kupuješ věci za vlastní (vydělané) peníze (RP), a nebo za herní (nahrané) peníze (IP) BTW: Myslím si, že tě to bude dost bavit
Doporučím jen to, co sám již nějaký pátek hraji a tedy CS:S a LoL
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..