World of Tanks-Download Client Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

parmen2011
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

World of Tanks-Download Client  Vyřešeno

Příspěvekod parmen2011 » 10 srp 2011 13:40

Chci spustit si hru a objeví se mi tohle(dole) a nechce mě to pustit. Nevíte někdo co to znamená???
Děkuji

World of Tanks is a free-to-play game. It is necessary to register on the website and download the game client. You can do it now following the link to new user registration page or after downloading the client.

DOWNLOAD WORLD OF TANKS (V.6.5)

Alternatively you can download full client torrent file

If an earlier than 6.5 version of game client is installed, the game will automatically update to the latest version. Alternatively you can download previous updates manually:

Alternatively you can download full client torrent file

If an earlier than 6.5 version of game client is installed, the game will automatically update to the latest version. Alternatively you can download previous updates manually:

odkaz: http://game.worldoftanks.eu/update

Reklama
Mirek1
Level 5
Level 5
Stav:

Re: World of Tanks-Download Client

Příspěvekod Mirek1 » 10 srp 2011 13:44

Musíš se regnout..

--- Doplnění předchozího příspěvku (Stř Srp 10, 2011 1:44 pm) ---

Musíš se regnout..

Don
nováček
Bydliště: Jiříkov(konec světa kam ani ježíšek dárky nenosí :D)
Stav:

Příspěvekod Don » 10 srp 2011 13:51

No v první řadě si musíš stáhnout tu danou hru, regnout se na worldoftanks.eu spustit, vybrat si jazyk (asi češtinu) dát play, tam napíšeš své přihlašovací údaje, pod jakými jsi se regnul na stránkách a hraješ.. Já to teď zkoušel stáhnout z worldoftanks.eu ale nejde mi to tak se mrkni třeba na ulož.to jestli tam není nějaký herní klient ke stažení, můžeš i starší verzi a ono si to dotáhne patche samo, pravděpodobně tam mají nějakou chybku.. Však co bychom po rusácích mohli asi tak chtít..
MSI 890GXM​-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel :D

parmen2011
nováček
Stav:

Příspěvekod parmen2011 » 10 srp 2011 14:18

Nesmaže se mi můj účet tim? Já mám verzi 6.5 už naistalovanou, proč to mám stahovat zase znovu? Tam mi to nabízí - link to new user registration page - novou registraci - tu nemusim dělat že ano. Zkusim to jak si rikal znovu stahnout a nainstalovat. Díky

Don
nováček
Stav:

Příspěvekod Don » 10 srp 2011 14:22

počkej, když už to máš znova nainstalovaný tak kam tě to nepustí? Já myslel že tě to nepustí ke stažení klienta..

A zaregistrovaný na worldoftanks.eu jsi?

Pokud to máš nainstalovaný tak to spusť přes WOTLauncher.exe tam nahoře si vybereš jazyk hry a dole vpravo je červeně "hrát" (play) na to klikneš přihlásíš se a hraješ.. Popřípadě zkus zpustit hru přímo přes "worldoftanks.exe" a mělo by tě to hodit přímo k přihlášení..
MSI 890GXM​-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel :D

parmen2011
nováček
Stav:

Příspěvekod parmen2011 » 10 srp 2011 14:30

Už to stahuju. Až to pude tak to zkusím. REGISTROVANÝ JSEM. Chápu to teda dobře. 1.Stáhnout 2.Přeinstalovat 3.Přihlásit a už to pude...
Díky

--- Doplnění předchozího příspěvku (10 Srp 2011 14:36) ---

Když otevřu WOTLauncher.exe - napíše chyba při vykonání programu. A worldoftanks.exe - dám přihlásit a hodí mě to na ten odkaz http://game.worldoftanks.eu/update.

Don
nováček
Stav:

Příspěvekod Don » 10 srp 2011 16:17

Teď jsem si všiml, nemohlo to být tím, že na server nahazovali novej patch? :)

parmen2011
nováček
Stav:

Příspěvekod parmen2011 » 10 srp 2011 21:18

jo je to asi tím díky

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • YT Download
    od AirCrew » 20 dub 2025 11:35 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2084
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    20 dub 2025 13:17

Zpět na “Hry”