ovladač už mám ... to že nemají na svých strankach bios ke stažení... co to pro mě znamená? co se dá dělat?
Tak že problém jsem alespon u mě vyřešil. Nevim jestli to bude fungovat někomu jinému , ale podělím se snad to někomu pomůže. CCC jako takový za problém nemohlo, ale ATI External Event utiliti který se musí vypnout ve službách , nejednodušeji v msconfigu. Odinstalování CCC jako takovýho nepomůže , důležitý je vypnout tu zmršenou službu. Údajně by už měla bejt novější verze toho AEEU, kde by problém měl být vyřešený , ale čert tomu věř . Po tom co jsem to vypnul se všechno rozhejbalo bez problémů, žádný záseky , žádný fragmentování. Jak jsem na to přišel? Metodou pokus -omyl v posledním záchvěvu zoufalství.
Petison píše:Tak co jsem trochu hledal ,tak flash BIOSU nepomůže.Problém má dost lidí s touto kartou a zřejmě je to závada karty.
Jedno řešení tu je citace z fóra:Tak že problém jsem alespon u mě vyřešil. Nevim jestli to bude fungovat někomu jinému , ale podělím se snad to někomu pomůže. CCC jako takový za problém nemohlo, ale ATI External Event utiliti který se musí vypnout ve službách , nejednodušeji v msconfigu. Odinstalování CCC jako takovýho nepomůže , důležitý je vypnout tu zmršenou službu. Údajně by už měla bejt novější verze toho AEEU, kde by problém měl být vyřešený , ale čert tomu věř . Po tom co jsem to vypnul se všechno rozhejbalo bez problémů, žádný záseky , žádný fragmentování. Jak jsem na to přišel? Metodou pokus -omyl v posledním záchvěvu zoufalství.
Zpět na “Problémy s hardwarem”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů